fbpx

TERVEYSTUOTTEIDEN MYYJÄ


center

Paikkakunta: Mikkeli ja Turku
Avoimet paikat: 5

Palkkaamme nyt mielenkiintoiseen ja ajankohtaiseen työtehtävään 5 uutta työkaveria nykyisten primeläisten joukkoon.


Meidän tiimissä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimitse asiakkaiden terveystottumuksia ja tarjota heille tuotteitamme iloisella otteella. Pidämme erityisen tärkeänä, että asiakas saa hyvän kokemuksen ja voimme auttaa heidän elämäänsä!

Tarjoamme omille asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia vaivattomasti ja edullisesti korkealaatuisia lisäravinteita, kuten vitamiinit ja rasvahapot, suoraan kotiin toimitettuna. Tuotteemme ovat tutkitusti toimivia ja turvallisia. Tuotekehittelyssämme seuraamme tarkasti alan tieteellistä tutkimusta.

Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän tuntipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa loistavat valmiudet toimia menestyksellisesti asiakashankinnan eri tehtävissä.

Miksi tulla meille duuniin?
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla.
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin 2500 €/kk)
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan.

• Tarjoamme työpaikallamme aamiaisen, joten saat aloittaa jokaisen työpäiväsi kylläisenä.
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella kosminen meininki!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 10.10.2021. Duuni alkaa LOKAKUUSSA sopimuksen mukaan.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS