fbpx

VÄRE-TIIMIIN


center

Paikkakunta: OULUN PÄÄKONTTORI

VÄREILEEKÖ SINUSSA?


Haemme nyt Väreen asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Kohtaamasi asiakkaat ovat Väreen olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska pääset työskentelemään omien asiakkaiden kanssa, joille edustamasi brändi on jo ennestään tuttu.

Oletpa sitten asiakaspalvelun keltanokka ja noviisi tai kenties asiakaspalvelun ekspertti, meillä on sulle duunia tarjolla! Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän tuntipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Palkkamme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta tehdystä kaupasta. Näiden lisäksi käytämme bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Tässä projektissa ansaitaan hyvänä kuukautena yli 4000 € ja normaaleina kuukausina ansiotaso on 3300 €.

Miksi tulla meille duuniin?
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla Technopoliksessa
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. Maksamme tosiaankin provision jokaisesta kaupasta, joten tiedät koko ajan oman ansiotasosi!!!
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena all day every day
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Jos haluat välttää perinteisen hakemuksen kirjoittamisen, niin, sen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Miidu Khalifalle (0401411591) tai Jiri Mikkolalle (0401503475) ja sopia kahvitteluhetken.

Tutustu meihin somessa, koska siellä meillä on eläimellinen meno!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 24.1.2022 ja työt alkavat HELMIKUUSSA sopimuksen mukaan.

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Asiakaspalvelu_rekrytointi_oulu
TÄYTÄ HAKEMUS