fbpx

VARAINHANKKIJA OULUUN


center

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä?


Onko hyväntekeväisyys lähellä sydäntäsi? Kiinnostaako sinua työ, jossa voit yhdistää hyvän tekemisen ja mahdollisuuden tienata hyvin?

Haemme varainhankintatiimiimme kolmea reipasta tekijää työskentelemään tärkeiden asioiden parissa.

Varainhankkijan tehtävässä kohtaat ihmisiä, jotka ovat jo olleet mukana tukemassa tärkeää avustustyötä jo aiemminkin. Pääset työsi kautta auttamaan kaikkein hädänalaisimmassa asemassa olevia ihmisiä ja saattamaan apumme sinne, minne muut eivät mene.

Tarjoamme innostavan työn, jossa pääset vaikuttamaan merkityksellisten toimenpiteiden toteutumiseen maailman lasten puolesta. Saat erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Meillä on rento meininki ja inhimillinen sekä tavoitteellinen ote työntekoon. Toimistomme sijaitsee keskellä Oulua mahtavien lounaspaikkojen ja palvelujen ytimessä.

TYÖ TÄSSÄ TIIMISSÄ
- Varainhankintaa, jossa kertalahjoittajia aktivoidaan ryhtymään kuukausilahjoittajiksi
- Tämä tiimi työskentelee ma-pe 9–15.30 ja työtä tehdään Oulun toimistoltamme
- Maksamme 13,77 €/h kiinteää palkkaa, mutta koska työskentelet tärkeän asian parissa Sinulla on myös bonukset kannustimena ja niiden avulla voit onnistuessasi ansaita 4500-6000 €/kk.
- Arvostamme kokemusta varainhankinnasta, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä työtä, jolla on merkitystä
- Tarjoamme säännöllistä koulutusta työsi tueksi: Osallistut mm. workshoppeihin ja tiimipalavereihin. Työ alkaa palkallisella valmennusjaksolla.

Lähetä meille hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 19.4.2022 Toimi kuitenkin nopeasti, koska haastattelemme ja palkkaamme jo hakuprosessin aikana.

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

TÄYTÄ HAKEMUS