fbpx


LIIKUMME JA LIIKUTAMME

Tuemme vuosittain useita urheilijoita ja joukkueita. Tässä yhden urheilijan kokemuksia Primestä, urheilu-urasta ja kaikesta niiden välillä olevista asioista.

Prime Sales Oy ja Seinäjoen Peliveljet yhteistyössä

Tänä syksynä solmimme yhteistyösopimuksen Seinäjoen Peliveljissä hyökkääjänä pelaavan Joni-Arttu Siepin kanssa. ’’Ympäri mennään, yhteen tullaan’’-sanonta pitää tässä hyvin paikkansa. Sieppi nimittäin työskenteli 2012-2013 vuosina Prime Salesilla Oulussa ja joustava työpaikka antoi mahdollisuuden treenata salibandya ja kehittyä pelaajana. Nykyisin Sieppi kuuluu SPV:n kantaviin voimiin ja Prime Salesin mainokset löytyvät peliasusta ja lämmittelyasusta.


Kysyimme Siepiltä muutaman kysymyksen liittyen työhön ja urheiluun:

center
center

’Miten urheilun ja työn yhdistäminen onnistuu parhaiten?'’


Mielestäni tärkeintä on, että molemmista nauttii, ja sen jälkeen näiden yhdistäminen on motivoivaa ja innostavaa. Aikataulutus on tärkeää, ja lisäksi joustavat työajat, jotta urheilijana kehittyminenkin olisi mahdollisimman tehokasta. Henkilökohtaiset tavoitteet työssä sekä urheilussa ovat myös olennaista asettaa lyhyelle ja pitkälle aikavälille!

’'Mitä tällainen tilanne vaatii työntekijältä?’’


Tavoitteellisuutta ja tuloksellisuutta, sekä halua kehittyä. Joustava työnantaja on erittäin tärkeä “kumppani”, jotta henkilökohtaiset tavoitteet ovat mahdollista saavuttaa työssä ja urheilussa. Tällaisia työnantajia on mielestäni aika harvassa, joten arvostuksen ja luottamuksen tulisi olla molemminpuolista.

’’Mitä tällainen tilanne vaatii työnantajalta?’’


Työnantajalla tulisi olla ymmärrystä urheilijan arjesta ja siihen liittyvistä aikatauluista. Osa-aikaisena työskentelyssä on omat haasteensa tuloksentekoympäristössä, ja tämän vuoksi ammattitaitoinen koulutus työhön on tärkeää, jotta tuloksenteko onnistuu myös pienemmillä tuntimäärillä. Tällöin työsuhteesta on hyötyä molemmille osapuolille!’'Miksi Prime Sales on sinun mielestäsi ja kokemuksella hyvä työpaikka?’’


Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta mulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa Prime Salesista työnantajana. Tässä yrityksessä halutaan aidosti pitää huolta työntekijöistä, ja jokainen saa takuulla olla oma itsensä ja tuoda oman persoonansa peliin työympäristössä. Loistavat työkaverit ja ammattitaitoiset esimiehet ovat mahdollistaneet myös mulle todella hyvän ympäristön kehittää itseäni myyjänä. Huippu-urheilun yhdistäminen työssä onnistui myös mainiosti, koska myyntityö ja urheilu kulkevat mielestäni samaa polkua, ja hyvät provisiot mahdollistavat hyvän palkan pienemmilläkin tuntimäärillä.

center
TÄYTÄ HAKEMUS