fbpx

URATARINAT

centerKEMIJÄRVEN KOVIEN KATUJEN KASVATTI, JOKA OPPI HUIPPUMYYJÄKSI

TERO NIEMIMUUKKO, OULU

Kemijärveltä Ouluun


Alun perin Kemijärvellä kosketuksen elämään ottanut Tero Niemimuukko (22) toimii Prime Salesilla myyntineuvottelijana Oulun toimistolla. Perhekeskeinen miehenalku viettää vapaa-aikansa perheen parissa ja joskus, kun aikaa liikenee, mies tavataan myös jalkapallokentillä.
Nuoresta iästään huolimatta Tero on ehtinyt tehdä monenlaisia töitä. Työelämässä olen ollut nuoresta asti mm. maalarina, tiskarina ja hoitoapulaisena. Primelle tulin töihin noin 4 vuotta sitten iltavuorolaiseksi, kun olin vielä ammattikoulussa. Aika nopeasti työ vei Teron mennessään ja ammattikoulu jäi kesken, koska työt ja hyvä palkka kiinnostivat enemmän. Puhelinmyynnistä Terolla ei ollut aiempaa kokemusta ja ainut asia mitä hän puhelinmyynnistä tiesi oli se, että puhelimessa myydään ihmisille erinäköisiä tuotteita.

Hauskoja asiakaskohtaamisia


Neljän työvuoden aikana ehtii kohdata todella paljon erilaisia asiakkaita. Hauskin ja ehkä samalla noloin asiakastilanne sattui Terolle muutamia vuosia sitten: Minun piti soittaa esimiehelle testipuhelu ja vahingossa tuli näppäillessä numeroa yhden numeron heitto ja puheluhan meni aivan väärälle ihmisille. Minä huutelin luuriin että haloo haloo kuuluuko minun ääni ja tämä asiakas kysyi ai mitä ja minä edelleen huutelin että kuuluuko kuuluuko. Kun mies vastasi, että joo, kuuluu hyvin, niin tajusin että oli tullut virhe ja selitin tilanteen asiakkaalle ja saimme hyvät naurut aikaiseksi!

Työn hyvät ja huonot puolet


Kysyttäessä Terolta, että miksi hän työskentelee Primellä, vastaus on lyhyt ja ytimekäs: Hyvä palkka, mukavat työkaverit, viihtyisä toimisto ja luotettava yritys. Työn negatiivisena puolena on Teron mielestä se, että aina ei osaa jättää työasioita töihin, vaan ne seuraavat kotiin. Parhaat ideat oman myynnin kehittämiseen Tero on huhujen mukaan keksinyt suihkussa!
Huippumyyjänä Tero on usein ollut Primen myyntikilpailuiden kärkikahinoissa. Parhaat kisamuistot ovat kesäkisasta, jossa viikoittain kaksi parasta myyjää pääsi pyörittämään onnenpyörää. Hyvillä fiiliksillä aurinkoisena perjantaina pääsin pyörittämään onnenpyörää ja sieltä voitin kannettavan tietokoneen!

Huippumyyjäkin tarvitsee tiimin tukea


Tero on huippumyyjä ja ymmärtää, että vaikka myyntityö on yksilölaji, tiimin tuki on tärkeässä roolissa omassa työssä. Yhdessä vietetyt tauot tuovat työhön mukavaa vaihtelua. Kysyttäessä hyvän työkaverin ominaisuuksia tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä: Huumorintajuinen, ulospäin suuntautunut ja kilpailuhenkinen! Teron vieressä on paikka tyhjänä, joten ei muuta kuin hakemusta tulemaan ja Terolta imemään myyntioppeja!
TÄYTÄ HAKEMUS