fbpx

URATARINAT

centerPOSITIIVINEN ELÄMÄN ASENTEEN AJATTELIJA JA LUONNONLAPSI, JONKA KOHTALO TOI PRIMELLE

TEEMU MIKKOLA, OULU

Vahva ihmistuntemus auttaa


Primellä pisimpään työskennellyt työntekijä Teemu Mikkola (35) aloitti työnsä yrityspalveluiden myynnissä kesällä 2012 ja on siitä lähtien tehnyt vakuuttavasti tulosta monessa eri projektissa. Toimistotyön vastapainoksi Teemun löytää fyysisten harrastusten parista: Vapaa-ajalla treenaan kuntosalilla ja harrastan laulamista.

Teemu on alun perin oululainen, mutta työ sekä elämä ovat vieneet häntä eri puolille Suomea. Hän valmistui PAO:lta vuonna 2000, jonka jälkeen työtehtävät olivat pitkään palvelu- ja ravintola-alalla. Ravintola-alalta Teemu saikin arvokasta kokemusta ihmisten kohtaamisesta ja edelleen Teemu pystyy hyödyntämään kovaa ihmistuntemustaan päivittäisissä töissä!

Yritysmyynnin avainpelaaja


Vuosien aikana Teemulle on kertynyt monipuolinen näkemys ja kokemus telemarkkinoinnista ja suomalaisten yritysten liiketoiminnasta. Tästä alasta Teemulla oli hyvin vähän tietoa, mutta työ jossa saa jatkuvasti kehittää itseään ja halu olla osa menestyvää yritystä ovat kasvattaneet luonnonlapsesta avainpelaajan.

Haastavat projektit innostavatTyöstään ja asiakkaista innostuva Teemu kannustaa uusia tulokkaita rohkeasti kokeilemaan myyntialaa, jossa pääsee työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa asiakkaiden kanssa. Joka aamuinen aamupala töihin tullessa, motivaatiopalkinnot ja työntekijöiden tasapuolinen kohtelu ovat asioita, jotka Teemu nostaa esille keskusteltaessa Primen menestystekijöistä. Perus työpäivä on useasti telemarkkinoinnissa lähtökohdiltaan samanlainen; käydään hyviä ja laadukkaita myyntikeskusteluja asiakkaiden kanssa. Perusarkeen saa lisää intoa uusista haastavista projekteista!

Mieleenpainuva vaihteenhoitaja


Hauskimmasta asiakaskohtaamisesta Teemu kertoo näin: Olen paljon tekemisissä suurten yritysten kanssa, joissa on useasti ulkoistettu vaihteenhoitaja, joka hoitaa useampien eri yritysten puhelinvaihteita. Pidin kerran kirjaa siitä mille kaikille yrityksille hän vaihteeseen vastasi ja siihen ei sormet ja varpaat riittänyt. Ehkäpä jonain päivänä kysyn häneltä, että tunnistaako hän minut ja että kuinka monesti olen hänelle soittanut!

Teemu kaipaa tiimiinsä iloisia, rentoja ja kannustavia kehittyjiä. Tule Teemun työkaveriksi ja näet millaista on äärimmäisen positiivinen asenne!
TÄYTÄ HAKEMUS