fbpx

URATARINAT

center







PRIME SALESIN IKIOMA BLUESIA RAKASTAVA SUOMENRUOTSALAINEN

PETER FINNÄS, OULU

Maailmanmatkaaja nykyään myyntineuvottelijana


Oulussa myyntineuvottelijana lähes kolme vuotta työskennellyt Peter Finnäs (55) on elämänsä aikana nähnyt monia työtehtäviä, myös ulkomailla. Työkokemusta hänelle on kertynyt sähköasentajana, eräoppaana, metsurina Venäjällä ja matkailuyrittäjänä Kuusamossa. Vapaa-ajalla Peter matkustelee ympäri maailmaa kamera kaulassa. Uusia maaleimoja passiin kertyy säännöllisesti. Peterin kanssa keskustelu tauoilla liukuu useasti nimenomaan matkustamiseen ja erilaisiin matkakokemuksiin!

Monipuolinen tiimi


Työkaverit ovat Peterille tärkeitä ja hänestä on mukavaa, että saa työskennellä tiimissä, jossa on paljon eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä. Jos Peterin viereen haluaa istumaan, niin täytyykin hänen sanojensa mukaan olla positiivinen ja rehellinen työnarkomaani!

Omana itsenään puhelinmyynnin ammattilaiseksi


Peterin suhtautuminen puhelinmyyntiin ja puhelinmyyjiin on muuttunut huomattavasti viime vuosien aikana. Aikaisemmat kokemukset puhelinmyynnistä olivat asiakkaana ja pitkään yrittäjänä toimineena Peter kohtasi paljon puhelinmyyjiä: Yrittäjänä ollessa soittoja tuli jatkuvasti ja voi jopa sanoa, että inhosin puhelinmyyjiä yli kaiken. Tänä päivänä arvostus puhelinmyynnin ammattilaisia kohtaan on suuri ja oma osaaminen telemarkkinoinnissa on kehittynyt.
Primellä on töissä sopiva määrä sopivia sekopäitä, kertoo Peter tapansa mukaan nauraen. Minut otettiin tänne tullessani vastaan sellaisena ihmisenä kuin olen, eikä tarvinnut esittää mitään muuta. Tämä onkin yksi Primen perusarvoista, ja ihmisiä johdetaan ihmislähtöisesti. Myyntityössä jokaisen persoona on kuitenkin se, mikä ratkaisee menestyksen!

Mielettömiä matkapalkintoja ja asiakaskohtaamisia


Parhaita muistoja mitä myyntikisoista on jäänyt Peterin mieleen, ovat ehdottomasti matkapalkinnot. Olen päässyt käymään yrityksen palkintomatkalla Tallinnassa, jossa päästiin myös lentämään Tallinnan ylle helikopterilla. Ja lisäksi on jäänyt mieleen, kun pääsimme päämiehen kilpailun voiton myötä JVG:n keikalle Helsinkiin keväällä 2017. Siellä oltiin PIENISSÄ HÄISSÄ!
Telemarkkinoinnissa on tärkeää, että myytävät tuotteet ovat kunnossa ja niiden takana voi seistä. Tästä hyvä esimerkki on Peterin, ei ehkä hauskin, mutta mieleen jäänein kokemus: Miesasiakas Kauhavalta totesi puhelun loppupuolella, että jos hinta nousee ja lupaamasi ei pidä paikkaansa, niin minä p*rkele ammun sinut. Vastasin hänelle vain tyynesti, että kyllä se minulle sopii!
TÄYTÄ HAKEMUS