fbpx

URATARINAT

centerTENNISHAI KOUKUSSA KAUPPAKELLON KILAHTELUUN

MIKKO NIEMINEN, KUOPIO

Aktiivinen harrastaja


Myyntineuvottelijana Kuopiossa työskentelevä Mikko Nieminen (27) on tennishai, jolta sujuu myös myyntitehtävät! Alun perin Kuopiosta kotoisin oleva Mikko on ehtinyt elämänsä varrella piipahtaa myös Espoossa opintojen ja työn merkeissä. Rumpujen soittaminen, tenniksen pelaaminen ja musiikin kuuntelu täyttävät Mikon vapaa-ajan. Aktiivinen mies kertoo myös uudesta kiinnostavasta harrastuksestaan; yrttien viljelystä. Saammekohan Kuopion toimistolle joskus maistiaisia Mikon yrttitarhasta?

Selkeä rekryprosessi ja palkkaus


Ensikosketuksen myyntitöihin Mikko sai jo asuessaan Espoossa ja Primelle hän tuli töihin kaksi ja puoli vuotta sitten. Primellä on mielestäni alaamme nähden erittäin selkeä rekrytointiprosessi ja palkkamalli, jossa työnhakija tietää aina millaista työtä hän on hakemassa ja millaisen ansiotason hän tulee saavuttamaan. Kertomansa mukaan Mikko on päässyt koulutusten avulla nousemaan myynnissä seuraavalle portaalle Primellä. Kun olen pääsyt täällä työskentelemään, niin tämä on luonnollinen jatkumo soveltaa jo opittua osaamista myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena.

Vahvuutena tietotaito


Tuhansien ja taas tuhansien myyntipuheluiden keskeltä Mikolle on jäänyt mieleen tärkeä asia. Olen voittanut asiakkaan luottamuksen niin hyvin, että asiakas muisti hyvästä asiakaskohtaamisesta jälkeenpäin hyvällä asiakaspalautteella. Nämä kohtaamiset ja palautteet ovat asioita, joista saa extrabuustia työntekoon!
Myyntikikat Mikko pitää salaisuutena, mutta positiivinen energia on puhelussa tärkeää. Salaisuudella on arvonsa niin kauan kuin sitä ei kerrota! Mutta tärkeää on valaa positiivista energiaa asiakkaaseen ensimmäisestä sanasta aina loppukiitoksiin saakka! Mikko pitää itseään hyvänä klousaajana ja tietotaitoaan tärkeänä osana omaa myyntityötä. Vahvuuksiin lukeutuu kyky mukautua ja mukauttaa omaa toimintaa erilaisiin asiakasprofiileihin sopivaksi.

Työntekijät yrityksen moottorina


Mikko viihtyy Primellä koska saa olla tekemisissä saman henkisten ihmisten kanssa ja joka päivä pääsee oppimaan jotain uutta. Työntekijät ovat yrityksen moottori, jota pitää öljytä säännöllisin väliajoin. Yrityksen juhlat, huolehtiminen työntekijöistä, leppoisat keskustelut, kannustaminen ja palkitseminen onnistumista ovat Mikon mielestä Primen tapa öljytä moottoria.
TÄYTÄ HAKEMUS