fbpx

URATARINAT

centerKOIRAANSA RAKASTAVA IKUINEN LUONNONLAPSI

MAURA HUTTUNEN, TORNIO

Osaksi Tornion myyntitiimiä


Tornion toimistomme sijaitsee niin lähellä rajaa, että joskus jääkiekon MM-kisojen aikaan näkee Ruotsin lippujen liehuvan toimistolla. Maura Huttunen (28) löysi Primelle töihin vuosi sitten syksyllä ja on siitä lähtien kuulunut Tornion toimiston DreamTeamiin. Peruskoulun jälkeen lukio-opinnot suoritettuaan Maura valmistui myös parturi-kampaajaksi ja kokemusta telemarkkinoinnista kertyi Enialta. Vapaa-ajalla Maura käy koiran kanssa lenkillä, nauttii musiikin kuuntelusta ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Vahingossa hän myös paljastaa Tornion parhaat löhöilypaikat: Kesäpäivinä minut todennäköisesti löytää Tornion Pikisaaresta tai kesäteatterilta ottamasta aurinkoa.

Sujuvaa myyntiä


Myyntineuvottelijan perustehtävät olivat Mauralle tuttuja, koska hän työskenteli parin vuoden ajan toisessa saman alan yrityksessä. Selkeän ja reilun oloinen palkkamalli sai kiinnostuksen Primeä kohtaan heräämään. Työhön oppiminen oli helpompaa kuin muualla, koska myytävät tuotteet ovat yksinkertaisia!

Maura tuo hyvin esille myös työn negatiiviset puolet, joita toteaa kyllä olevan kaikissa töissä. Jos kauppaa ei tule, niin kyllä se harmittaa vielä kotonakin töiden jälkeen. Tiimin ja myyntipäällikön vinkkien ja neuvojen avulla myynti saadaan kuitenkin sujumaan. Ja kyllähän se myynti on sujunut, kun kuulemme mitä Maura on voittanut erilaisista myyntikisoista: Joulukalenterikisasta voitin PlayStation 4:n ja kesäkisasta isompia lahjakortteja. Päivä- ja viikkokisoista toki sitten useampia pieniä palkintoja.

Parhaat edellytykset tehdä töitä


Työntekijästä huolehtiminen kuuluu Prime Salesin perusarvoihin, koska työntekijän voidessa hyvin saadaan aikaiseksi myös hyviä asiakaskohtaamisia. Hyvin henkilökohtaista apuakin tarjotaan. Työntekijät otetaan Primellä hyvin huomioon. Kannusteita ja erilaisia kilpailuja on paljon ja myyntipäällikkö jaksaa huolehtia toimiston johtamisen lisäksi siitä, että kaikilla on parhaat edellytykset tehdä töitä. Tarvittaessa kahviakin tuodaan työpisteelle!

Iloisuudella tiimiin sisään


Kuten muutkin huippumyyjät, ei Maurakaan osaa sanoa mitään varsinaista myyntikikkaa, jolla kaupat klousataan kotiin. Ei siinä mitään suurempia salaisuuksia ole. Kun pitää homman simppelinä ja asenteen iloisena, niin kauppaa syntyy kuin itsestään. Maurakin on joskus ollut ensimmäistä päivää töissä, joten hän osaa kertoa, miten saadaan uusi jäsen tiimiin nopeasti sisään: Hyvä työkaveri saa uudet työntekijät tuntemaan olonsa tervetulleiksi joukkoon. Iloisuus pitää saada tarttumaan muihin, koska iloisuutta ei koskaan ole liikaa!
TÄYTÄ HAKEMUS