fbpx

URATARINAT

centerPERUSBLONDI, JOLLE AIEMMIN SÄHKÖ VAIN TULI PISTORASIAAN

ANNIINA NIEMINEN, SEINÄJOKI

Positiivinen pälättäjä


Nuori naisen alku Seinäjoelta, jolla hymy ei hyydy huonoinakaan päivinä. Hän on Primellä vuoden ajan työskennellyt Anniina Nieminen (21). Positiivinen asenne asioihin ja elämään on se mun JUTTU! Puhelinmyyntiin äärettömän sopivaksi luonnehdittu Anniina on sanojensa mukaan joidenkin ihmisten mielestä rasittava pälättäjä, koska puhetta suusta saattaa kuulua jopa nukkuessa! Työkokemusta Anniinalle on kertynyt monipuolisesti mm. lehtimyyjänä, koulunkäyntiavustajana, baarimikkona, kukkienmyyjänä ja muutamat jätskipallotkin on tullut jäätelömyyjänä pyöritettyä. Lukiosta olen valmistunut 2015 ja sen jälkeen oon hakenut aktiivisesti yliopistoon ja tänä vuonna ovi sinne aukenikin, mutta siirsin opintoja ensi syksyyn ja päätin jäädä Primelle vielä vuodeksi töihin!

Ei epärealistisia lupauksia


Anniina oli työskennellyt muutamana kesänä lehtimyynnissä ennen Primellä tuloa. Syyt miksi Anniina hakeutui Primelle töihin ovat selkeät: Selkeä palkkausmalli ja säännölliset työajat herättivät mielenkiinnon. Lisäksi löysin tietoa yrityksestä helposti ja yksi tärkein juttu oli se, että tänne ei houkuteltu työntekijöitä millään epärealistisilla 1000 €:n bonuksilla!
Lehtimyynnistä Anniina oli jo oppinut, että kaupat eivät tule sormia napsauttamalla vaan niiden eteen täytyy myös tehdä kovasti töitä. Sähkönmyynnistä en tiennyt yhtikäs mitään ennen tänne tuloa. Olin perusblondi, jolle sähkö tuli pistorasiasta, kun sähkölaskun maksoi ajallaan!

Työyhteisö auttaa jaksamaan


Primellä panostetaan todella paljon työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen, ja tämän on myös Anniina huomannut. Tää on semmoinen työpaikka, jossa oikeasti työkaverit on sun ystäviä ja joiden kanssa haluat viettää aikaa vapaa-ajallakin! Työ kun työ on välillä rankkaa ja siksi hyvä työyhteisö on tärkeä osa ihan omaa jaksamistakin ajatellen.

Valttikorttina iloisuus


Salaisen myyntikikan kanssa Anniina on kollegoidensa kanssa samalla linjalla. Salainen myyntikikka ei olisi enää salainen, jos sen kertoisi, mutta sen voin paljastaa, että iloisuus on mun valttikortti! Anniinan kohdalle on hänen työuransa aikana sattunut myös monenlaisia asiakaskohtaamisia. Hauskimpia asiakaskohtaamisia ovat olleet ne kun asiakkaat haluavat laulaa puhelimessa. Eräskin mies lauloi minulle venäjäksi ja kosiskeli samalla taloon emännäksi. Nuo emännäksi pyytämiset ovat yleensä vähän mauttomia, mutta laulut kyllä piristää päivää!

Kiitosta työkavereille


Anniina on viihtynyt Primellä hyvin ja antaa ison kiitoksen tästä työkavereille. Tänne töihin hakemista miettiville hän kertoo rohkaisuksi oman näkemyksensä hyvästä työkaverista: Sosiaalinen, iloinen ja semmoinen joka antaa työrauhan. Samalla hyvän työkaverin kanssa työnteko on hauskaa ja mukavaa.
TÄYTÄ HAKEMUS