fbpx

URATARINAT

centerESIMERKILLINEN JA MUTKATON MYYJÄ, JOKA EI LANNISTU

ANNE BOUROUSSI, SEINÄJOKI

Seinäjoen konkarimyyjä


Anne Bouroussi (47) on Seinäjoen toimiston konkari, joka tuli Primelle töihin tammikuussa 2016 eli heti kun Seinäjoen toimisto avattiin. Perheellisen vapaa-aika kuluu lenkkeilyyn, kodin remontointiin sekä italian kielen opiskeluun kansalaisopistosta. Annella on myös kotona kaksi kissaa; puhuvatkohan nuo kissat myös italiaa?

Upeita kisapalkintoja


Ennen Primelle tuloa Anne ehti tehdä monenlaisia töitä mm. kukkakauppa-alalla, rautakaupassa ja yrittäjänä. Puhelinmyynti oli kuitenkin uusi asia. Ennen Primelle tuloa puhelinmyynnistä ei ollut juurikaan mitään tietoa. Sähkösopimusten kilpailuttaminen kiinnosti ja ajattelin, että miksipä sitä ei voisi kokeilla! Myyntikisat tuovat Annen työpäiviin mukavaa buustia. Olen voittanut kisoista montakin kertaa hyviä palkintoja. Esim. polkupyörän, puhelimen ja JVG:n keikkaliput.

Vuorovaikutus toimii


Anne kertoo kokemuksen tuomalla varmuudella, että kaikissa työpaikoissa on aina hyvät ja huonot puolensa, ja joskus työhön kuin työhön leipääntyy. Rehellisesti sanottuna Anne pitää tätä kuitenkin ihan parhaana työpaikkana. Harvoissa työpaikoissa vuorovaikutus työnantajan ja työntekijän välillä pelaa niin hyvin kuin Primellä!

Erilaiset persoonat osana myyntitiimiä


Hauskoja asiakaskohtaamisia tulee Annen mukaan ihan päivittäin. Mukavat asiakaskohtaamiset ja keskustelut antavat voimaa jatkaa eteenpäin. Kovana kaupantekijänä tunnettu Anne väittää, ettei hänellä ole mitään salaista myyntikikkaa, mutta tuota väitettä emme purematta niele. Annen mielestä jokainen työkaveri on hyvä työkaveri ja mitä enemmän työyhteisössä on erilaisia persoonia, sitä parempi. Mielestäni hyvä työkaveri osaa olla ihan oma itsensä ilman mitään teeskentelyä!
TÄYTÄ HAKEMUS