fbpx

ASIAKASHANKKIJA TURKUUNcenter

Paikkakunta: Turku

Toiminnan kasvaessa laajennamme toimintaamme Turkuun ja palkkaamme 15 uutta asiakashankkijaa Turun toimistollemme.Palkkaamme Kotimaan Energian myyntitiimiin energisiä asiakashankkijoita kokoaikaiseen työsuhteeseen. Asiakashankkijana tehtäväsi on myydä sähkösopimuksia puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Myyntiosaamisesi jatkuva kehittyminen ja hyvät tulokset ovat taatut jatkuvan koulutuksen ja valmennuksen kautta.

Työhön ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme edellytä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan koulutamme kaikki työntekijämme Prime STEPS™- valmennusohjelmalla. 10-portainen PrimeSTEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä! Meillä asenne ratkaisee!

Odotamme Sinulta:
- Aktiivista otetta työskentelyyn iloisessa tiimissä
- Tervettä ahneutta ja kaupannälkää
- Halua oppia uusia asioita ja saada arvokasta oppia elämää varten

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön ja viihtyisän toimiston Turun parhaalla paikalla
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka(1500 €/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset. Pelkän takuupalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla, vaan voit tienata meillä 3000-5000€/kk!
- Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä, vaan kaupannälkäisenä!
- Joustavat työajat (arkisin 9-17 (37,5h/vko) viikonloput ja illat aina vapaat!)
- Työpaikan toimialan johtavassa yrityksessä ja ison talon edut

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

Ensimmäinen ryhmä aloittaa työt 16.9.2019 ja toinen ryhmä 1.10.2019.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa sekä Turussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,2 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,8 milj. €. Työllistämme yli 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS