fbpx

MITÄ TEKEMISTÄ PRIME SALESILLA JA TURULLA ON KESKENÄÄN?


Prime Sales Oy on lähes 10 vuotta sitten perustettu, viidellä eri paikkakunnalla toimiva, vakaasti kasvava callcenter, joka avaa nyt Turkuun uuden, kuudennen, toimipisteen. Ensi vaiheessa rekrytoimme myyntipäällikön sekä 15 henkisen myyntitiimin. Toiminta starttaa 16.9.2019 klo 9.00 ja meillä on valmiiksi parhaat projektit parhaille tekijöille. Tutustu meihin ja hakemuksen voit jättää myös tältä sivulta!NÄHDÄÄN TURUSSA SYKSYLLÄ!

center

TÄYTÄ HAKEMUS

PRIME SALES TYÖPAIKKANA


Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Palkkamallimme on selkeä ja reilu. Maksamme aina turvallisen TAKUUPALKAN (1500-2000 €/kk) sekä lisäksi provisiota. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot (keskipalkka 2250€/kk) eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia! Pelkän tulospalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla!

center

TUTUSTU MEIHIN TARKEMMIN VIDEOIDEN TAI SANOJEN MUODOSSA!

TOIMINNAN TAKANA

3700000

PUHELUA VUODESSA

80

ILOISTA PRIMELÄISTÄ

4000000

LIIKEVAIHTOA €

110

PRIME <3 TURKU %

LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVISTÄ JA TURUSTA ANTAA

1AV1_141Av2_141

ANTTI VETELÄINEN

Myyntijohtaja

0407013682


 
 
TURKU
Aurakatu 18, 5. krs
20100 Turku
info@primesales.fi
TÄYTÄ HAKEMUS