fbpx

MITÄ TEKEMISTÄ PRIME SALESILLA JA TURULLA ON KESKENÄÄN?


Prime Sales Oy on lähes 10 vuotta sitten perustettu, seitsemällä eri paikkakunnalla toimiva, vakaasti kasvava callcenter ja palkkaamme nyt Turkuun kokonaisen tiimin verran uusia primeläisiä! Haku on käynnissä nyt ja työt alkavat helmi-maaliskuussa sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana, joten laita hakemusta tulemaan! Olemme viihtyneet Turussa jo pari vuotta ja toimistomme sijaitsee aitiopaikalla aivan torin laidalla. Tule mukaan eläimelliseen joukkoomme!TURKU X PRIME!

center

TÄYTÄ HAKEMUS

PRIME SALES TYÖPAIKKANA


Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Palkkamallimme on selkeä ja reilu. Maksamme aina turvallisen TAKUUPALKAN sekä lisäksi provisiota. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot (keskipalkka 2250€/kk) eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia! Pelkän tulospalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla!

center

TUTUSTU MEIHIN TARKEMMIN VIDEOIDEN TAI SANOJEN MUODOSSA!

TOIMINNAN TAKANA

4200000

PUHELUA VUODESSA

150

ILOISTA PRIMELÄISTÄ

6000000

LIIKEVAIHTOA €

110

PRIME <3 TURKU %

LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVISTÄ JA TURUSTA ANTAA

Niklas_netti_turku_2021

NIKLAS BRUSILA

Myyntipäällikkö

0401660491


 
 
TURKU
Aurakatu 18, 5. krs
20100 Turku
info@primesales.fi
TÄYTÄ HAKEMUS