fbpx

TIIMINVETÄJÄ, TORNIO

center

Nykyisen tiiminvetäjämme siirryttyä nauttimaan äitiyslomasta, palkkaamme TIIMINVETÄJÄN auttamaan Tornion tiimiämme entistä parempiin tuloksiin!

Löytyykö Sinulta kyky päästä puhumalla tuloksiin ja halua työskennellä alan johtavassa yrityksessä?

Tiiminvetäjä toimii oman tiiminsä esimiehenä vastaten myynninohjauksesta, rekrytoinnista ja tiimin toiminnan kehittämisessä. Työaika kuluu tehden kauppaa tiimin kanssa, samalla näyttäen esimerkkiä tuloksellisesta myyntityöstä muille. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo kokemusta myynnistä ja esimiestyöstä. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne, jolla saat motivoitua myös muita!

Odotamme:
-Intoa ja halua auttaa omaa tiimiäsi menestymään
-Sitoutumista omaan tehtävään
-Innokasta suhtautumista asioiden kehittämiseen

Tarjoamme:
-Ainutlaatuisen mahdollisuuden toimialan johtavassa yrityksessä
-Monipuoliset ja kehittävät työtehtävät
-Erittäin kilpailukykyisen palkkauksen (Kiinteä kuukausipalkka 1500-2000 €, tulospalkkiot, vastuulisät sekä bonukset)
-Esimieskoulutukset

Eikä siinä vielä kaikki! Mukavien työkavereiden, vastuullisten tehtävien ja siistien tilojen lisäksi tarjoamme sinulle maistuvan aamupalan joka aamu ja virikkeellisen, mutta samalla rentouttavan työympäristön, missä voit myös irrottaa ajatuksesi hetkeksi työstä. Menestyksekkäällä tiiminvetäjällä on halutessaan myös mahdollisuus edetä myyntipäällikön tehtäviin.

Lähetä työhakemus näppärästi nettisivujemmekautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan myyntijohtaja Antti Veteläiselle (040 701 36 82) tai Tornion myyntipäällikkö Henry Ahvenaiselle (0456350632) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:

Facebook
Instagram


Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS