fbpx

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Vuonna 2011 Joonas Puurunen ja Markus Sihvonen alkoivat miettiä telemarkkinointialaa, sen tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Yhdessä samassa tiimissä työskennellessä miehet ystävystyivät ja huomasivat heillä olevan samanlainen halu ja motivaatio muuttaa ihmisten käsitystä kyseisestä toimialasta ja tehdä asiat paremmin. Näistä lähtökohdista syntyi Prime Sales.Laadukkaat tuotteet ja vastuullinen myyntityö ovat esimerkkejä niistä asioista, joilla Joonas ja Markus haluavat vaikuttaa toimialan positiiviseen kehitykseen. Haastamalla vanhat tavat ja luomalla uusia toimintatapoja yritys on myös pystynyt nopeaan kasvuun. Uuden luominen ja kehittyminen tuovat jatkuvasti uusia hyviä työntekijöitä ja lisää asiakkaita, joiden kanssa yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Tänä päivänä yritys työllistää 150 myynnin ammattilaista seitsemässä eri toimipisteessä, yrityksen johdon ollessa tiiviisti mukana päivittäisissä toimissa.

parallax background


Samanlaisen ahkeruuden ja rohkeuden, mikä Joonaksella ja Markuksella on ollut yritystä perustaessa, haluavat he nähdä työntekijöissä. Intohimon, jolla hoidetaan toimeksiannot laadukkaasti ja saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet. Lisäksi työntekijöiden osaamista ja myyntitaitoja kartutetaan heidän luomalla PrimeSTEPS- valmennusohjelmalla, jonka tavoitteena on saada jokaisesta työntekijästä esiin paras versio ja koulia heistä rautaisia ammattilaisia.


MITÄ SEURAAVAKSI?


’’Halusimme luoda yrityksen, joka on työntekijöille enemmän kuin pelkkä työpaikka’’, Joonas muistelee. Työntekijä tulee aina olemaan ykkönen, joten yrityksessä jatketaan viihtyvyyteen panostamista, työntekijöiden kannustamista, hyvien etenemismahdollisuuksien tarjoamista ja kasvamista yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Jatkossakin Prime Sales pyrkii kehittymään ja kehittämään uusia tapoja tehdä yrityksestä ja koko toimialasta paremman. Visiona on olla toimialan paras ja työpaikkana houkuttelevin!
TÄYTÄ HAKEMUS