fbpx

TEE TÖITÄ MISTÄ HALUAT

TÄMÄ ON ETÄTYÖN VALLANKUMOUS!

TÄYTÄ HAKEMUS

PRIME SALES TYÖPAIKKANA


Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme hyvinvointiin modernin monimuotoisen työympäristön kautta. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Myös etänä palkkamallimme on selkeä ja reilu. Maksamme aina turvallisen POHJAPALKAN sekä lisäksi provikkaa jokaisesta kaupasta. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia! Pelkän KIINTEÄN PALKAN varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla! Keskimäärin meillä tienataan 2200-5500 €/kk.

ETÄTYÖN Q&A

1MISTÄ SAAN TYÖVÄLINEET?
Me huolehdimme Sinulle työhösi tarvittavat välineet eli tietokoneen ja oheistarvikkeet. Työtä tehdään helppojen valmiiden ohjelmistojen avulla, joten minkäänlaista IT-osaamista ei erikseen tarvita.
2MISTÄ VOIN TEHDÄ TYÖTÄ?
Mistä vaan, minne netti kantaa! Haluamme, että etänä työskentely vapauttaa ihmisen elämään tärkeintä asiaa eli aikaa ja vapautta. Työskentele kotoa, mökiltä, ulkomailta, laiturin nokasta tai ihan mistä vaan! Ei kannata ajatella liian pienesti, vaan ottaa modernista maailmasta ilo irti!
3MITÄ TARVITSEN ETÄTYÖTÄ VARTEN?
Internet, iloinen mieli ja innokkuutta. Me palkkaamme töihin ihmisen ja itse työhön liittyvistä prosesseista me huolehdimme. Me toimitamme Sinulle ennen ensimmäistä työpäivää paketin, jossa on kaikki työhösi tarvittavat laitteet ja välineet.
4ONKO ETÄTYÖ YKSINÄISTÄ PUURTAMISTA?
No ei todellakaan, vaan ennemmin yhteisöllistä tekemistä oman työrauhan ympäröimänä. Työhön keskittyminen onnistuu paljon paremmin rauhallisessa ympäristössä, mutta tiimisi jäsenet ja esihenkilöt ovat mukana aktiivisesti jokapäiväisessä työssäsi!
5MITEN SAAN APUA JA OHJAUSTA ETÄTYÖSSÄ?
Myyntipäällikkömme ja valmentajat ovat tukenasi proaktiivisesti ja usein apu on paikalla jo ennen kuin edes ehdit sitä pyytää! Luotamme ihmisten tekemään datavetoiseen johtamiseen ja sen avulla haluamme luoda parhaiden puitteiden kautta parhaat tulokset jokaiselle! Sparrauspuhelut, videoneuvottelut, chat ja viestit – tässä muutama esimerkki kommunikointitavoista.
6SAANKO APUA VAIN SOITTAMALLA JOLLEKIN HÄDÄN HETKELLÄ?
Höps töps! Me emme jätä Sinua ikinä yksin, koska Sinun menestys on meidän menestys ja siksi valmennamme, ohjaamme ja tuemme Sinua aktiivisesti.
7MITEN TYÖPÄIVÄ RAKENTUU? PITÄÄKÖ ITSE SUUNNITELLA OMA PÄIVÄ?
Kyllä ja ei! Työpäivät rytmittyvät Primen normaalin päivärytmin mukaisesti eli aamut alkavat yhteisellä starttipalaverilla, lounaan jälkeen nopea yhteenvetopalaveri aamusta ja päivä päätetään yhdessä. Nämä yhteiset palaverit sekä tietenkin normaalit tauot rytmittävät päivääsi, mutta tauot voi hyvinkin hyödyntää esim. kotiaskareiden tai sitten vain rentoutumisen parissa.

NÄIN HAET TÖIHIN


SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR-HELPOSTI!

1

TÄYTÄ TUO SIMPPELI HAKULOMAKE TÄLTÄ SIVULTA JA KLIKKAA LÄHETÄ!

2

ME TSEKKAAMME HAKEMUKSESI ALLE VUOROKAUDESSA JA SOITAMME SULLE, NIIN SOVITAAN TYÖHAASTATTELU!

3

SAAT OHJEET TYÖHAASTATTELUUN LIITTYMISEEN SÄHKÖPOSTILLA. KLIKKAAT LINKKIÄ JA SITTEN OLLAANKIN JO VALMIITA!

4

JUTELLAAN HAASTATTELUSSA NIITÄ NÄITÄ JA KARTOITETAAN SINULLE PARAS TYÖTEHTÄVÄ JA SOVITAAN JATKOSTA!

MIKÄ IHMEEN ETÄTYÖN VALLANKUMOUS?!


Työskentele mistä haluat, etätyö ei tarkoita kotona olemista

Et työskentele yksin, vaan koulutus-, ohjaus-, ja valmennusjärjestelmä on tukena

Ei enää pitkiä työmatkoja eikä kahliintumista yhteen kaupunkiin

2022 tavoitteenamme on työllistää nykyisen 140 henkilön sijasta yli 200 henkilöä

Apu aina aivan lähellä. Lupaamme valmentaa ja auttaa Sinua jo ennen kuin pyydät sitä!

Meille tulevien työpaikkakyselyjen määrä paikkakunnilta, joissa meillä ei ole kiinteä toimipistettä, on räjähtänyt ja haluamme tarjota näille sekä kaikille ihmisille mahdollisuuden tehdä työtä.

Jatkossa ei tarvitse työn vuoksi muuttaa, vaan työ tulee luoksesi!

Enemmän vapaa-aikaa sinulle ja sinun tärkeille asioille. Työelämän kuormittavuus vähenee ja se mahdollistaa laadukkaamman elämän.

AJATUKSET HYBRIDITYÖN TAUSTALTA JA SEN YMMÄRRYKSESTÄ


Tuntuvatko ruuhkaiset työmatkat hermoja raastavilta? Tuntuuko ettei työpaikalla saa keskityttyä kunnolla? Tuntuuko arjen askareet työpäivän päätteeksi liian raskailta? Aiheuttaako toimistolla oleva jatkuva härdelli kuormittavuutta?

Helpotusta luvassa! Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä, tee kotiaskareita tauoilla, kuormittavuus vähenee ja mahdollistaa näin laadukkaamman elämän. Sinulle jää aikaa enemmän Sinulle tärkeille asioille, kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Tuomme nyt koko Suomeen tarjolle sen, mitä olemme jo onnistuneesti luoneet usealle paikkakunnalle. Leipää ja sirkushuveja pursuavan työyhteisön, jossa työntekijät huomioidaan yksilöinä ja jokainen pääsee kehittymään omassa työssään Suomen johtavassa myyntiorganisaatiossa.

Esimerkiksi näillä paikkakunilla Primellä on työntekijöitä eli Sinun tulevia työkavereita!


Helsinki Espoo Tampere Vantaa Jyväskylä Lahti Pori Kouvola Joensuu Lappeenranta Vaasa Rovaniemi Salo Kotka Porvoo Kokkola Hyvinkää Lohja Järvenpää Rauma Kerava Kajaani Kaarina Nokia Ylöjärvi Savonlinna Jämsä Kangasala Riihimäki Raasepori Imatra Raisio Raahe Sastamala Iisalmi Hämeenlinna Valkeakoski Kurikka Kemi Varkaus Nivala Kauniainen Kitee Huittinen Mänttä-Vilppula Kuopio Närpiö Nurmes Keuruu Alajärvi Seinäjoki Saarijärvi Orivesi Karkkila Somero Laitila Hanko Tornio Kuhmo Kiuruvesi Pudasjärvi Uusikaarlepyy Oulainen Kemijärvi Kokemäki Suonenjoki Haapajärvi Ikaalinen Harjavalta Haapavesi Virrat Oulu Outokumpu Kristiinankaupunki Parkano Viitasaari Ähtäri Kannus Töysä Pyhäjärvi Kaskinen Malaga Alicante
ETUSIVU

MINKÄLAISIA TYYPPEJÄ PRIMELLÄ TYÖSKENTELEE?


Primellä työskentelee todella mukavaa porukkaa ja ennen kaikkea olemme ylpeitä, että primeläisillä on niin upeita ja erilaisia taustatarinoita. Käy tutustumassa mm. Tiinan, Jeren ja Erkin tarinoihin.LUE PRIMELÄISTEN URATARINOITA

TÄYTÄ HAKEMUS