fbpx

TÄYTÄ HAKEMUS

NOPEAT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

1EI KOKEMUSTA OLLENKAAN, VOINKO SILTI HAKEA?
Emme edellytä kokemusta, mutta siitä ei ikinä haittaakaan ole. Jokainen työntekijä pääsee osaksi PrimeSTEPS-valmennusohjelmaa. Meillä on kattava palkallinen alkukoulutus, jonka aikana opastetaan sekä myyntiin että myytäviin tuotteisiin.
Alkukoulutuksen jälkeenkään ei jätetä yksin, vaan osaavat esimiehet ja tiimikaverit pitävät huolen siitä, että jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittyä omassa työssään. Lisäksi kuukausittain järjestetään koulutuksia eri aiheiden tiimoilta!
2MILLAISET TYÖAJAT TEILLÄ ON?
Työajat ovat hyvät ja joustavat. Lähtökohtaisesti työskentelemme ma-pe klo 9-15.30 eli illat ja viikonloput ovat aina vapaat. Olemme joustavia työaikojen suhteen, joten rohkeasti vain työhaastatteluun, jotta löydämme yhdessä parhaan ratkaisun Sinulle!
3MILLAINEN PALKKAUS PRIMELLÄ ON?
Maksamme aina turvallisen POHJAPALKAN (1000-2000 €/kk työajasta ja tehtävistä riippuen) sekä lisäksi provikkaa jokaisesta kaupasta. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia! Pelkän KIINTEÄN PALKAN varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla!
Kiinteä palkanosa tuo turvaa, mutta hyvillä myynneillä ansaitset vielä enemmän. Tämän lisäksi tarjoamme muita etuja, kuten maistuvan aamupalan joka aamu!
4MISTÄ SYNTYY VOITTAJAFIILIS?
Koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja töitä tehdään hyvällä mielellä. Tämän lisäksi erilaiset myyntikisat tuovat arkeen säpinää; palkintoina kisoissa on mm. ulkomaanmatkoja, elektroniikkaa ja lahjakortteja. Helmikuussa kävimme palkintomatkalla Dublinissa ja syksyllä suuntasimme Tallinnaan! Kun sinä pärjäät, mekin pärjäämme. Siitä tulee Voittajafiilis.
5ONKO OPPISOPIMUS MAHDOLLISTA PRIMELLÄ?
Kyllä on! Oppisopimus työn ohella on meillä täysin normaalia. Työn ohessa voi suorittaa liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) tai myynnin ammattitutkinnon. Oppisopimusopiskelu kestää tutkinnosta riippuen keskimäärin 1,5 – 2 vuotta. Useat työntekijät ovat kouluttautuneet näin työn ohessa!
6MITÄ TE MYYTTE JA MIKSI MINÄ HAKISIN TÖIHIN PRIMELLE?
Me myymme mm. sähkösopimuksia ja sovimme asiakkaillemme myyntikäyntejä! Ja miksi sinä tulisit: Työ meillä on helppoa ja palkitsevaa, koska et varsinaisesti myy mitään vaan vaihdat asiakkaan nykyisen sähkösopimuksen parempaan tai sovit maksuttoman tapaamisen asiakkaallemme. Edustamme mm. Kotimaan Energiaa, Fortumia sekä WorkRelaxia! Olemme toimineet yli 10 vuotta, joten tiedämme todellakin mitä teemme!
7VOIKO TEILLÄ EDETÄ TEHTÄVISSÄÄN?
Kaikki työntekijämme aloittavat työnsä niin sanotusta perusmyynnistä. Kokemuksen karttuessa tarjoamme aitoja uramahdollisuuksia, joten voit edetä myynnin esimiestehtäviin halutessasi.
8HALUAN TÖIHIN, MITEN PROSESSI ETENEE?
Lähetä hakemus nettisivujemme kautta tai ota yhteyttä suoraan toimistoillemme! Käsittelemme jokaisen hakemuksen ja kutsumme valitut haastatteluun. Haastattelut pidetään toimistollamme ja jos tulet valituksi, työt alkavat sovittuna ajankohtana palkallisella koulutuksella. Joten ei muuta kuin hakemusta tulemaan! Meille pääsee töihin myös tarvittaessa nopealla aikataululla!
9PUHELINMYYNTI
Töitä tehdään puhelimen välityksellä ja olemme ylpeitä tästä kanavasta, jossa asiakkaita tavoitetaan helposti ja nopeasti. Puhelinmyynti on erittäin arvostettu työtehtävä, jota myös muut työnantajat arvostavat eli tästä työstä on hyötyä Sinulle myös tulevaisuudessa!
 
center

center

MIKÄ MEISTÄ TEKEE ERINOMAISEN TYÖPAIKAN JUURI SINULLE?


TUTUSTU PRIMELÄISIIN TÄSTÄ ALTA

TÄMÄ ON PRIME SALES

MIKSI PRIME SALES ON SUOMEN PARAS TYÖNANTAJA?


Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.
TÄYTÄ HAKEMUS