fbpx

HE OVAT LUOTTANEET MEIHIN JA ME OLEMME TUOTTANEET HEILLE LISÄARVOA ROPPAKAUPALLA!

CASE: Educo Valmennustalo Oy

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educon ja Prime Salesin yhteistyö on lähtenyt liikkeelle Educon tarpeesta löytää kumppaniksi monipuolinen, tehokas ja luotettava telemarkkinoinnin toimija.
Prime Sales vastasi haasteeseen. Toimiva telemyyntikonsepti on sittemmin hiottu maltilla ja tulokset ovat olleet koko ajan nousujohteisia. Educo Valmennustalon myyntijohtaja Samuli Rönkkösen mukaan yhteistyö Prime Salesin kanssa on ollut poikkeuksellisen sujuvaa ja tehokasta!
-Samuli Rönkkönen
 
left

CASE: Buutti Oy

''Prime Sales on buukannut meille myyntitapaamisia yli 200 kpl sekä consulting- että education-liiketoimintaamme jo vuodesta 2018. Tapaamisten lisäksi olemme saaneet analyysin soittotyön aikana tehdyistä havainnoista. Yhteistyö primeläisten kanssa on ollut aina helppoa etenkin jatkuvan Telegram-viestinnän vuoksi. Meidän nimissä soittotyötä tehnyt Aleksi Hernesniemi on tehnyt pitkäjänteistä työtä ja on ollut oikea mies avaamaan meille uusia ovia!"
-Mikko Koistinen
 
center

CASE: Soneon

”Prime Sales on toteuttanut meille kaksi eri buukkausprojektia ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Sovittujen tapaamisten lisäksi olemme saaneet konsultaatiota omaan myyntiimme sekä tarkemmat soittoanalyysit kummankin projektin päätteeksi. Yhteistyö primeläisten kanssa on ollut yhteinen matka myynnin kehittämiseksi, joka jatkuu edelleen. ”
– Sari ja Jorma Sonninen, yrittäjät
 
center

CASE: Solidea Oy

''Prime Sales Oy on toimittanut meille bisnestapaamisia pitkään. Yhteistyö ja vuorovaikutus heidän kanssaan toimii oikein hyvin ja se on kehittänyt meidänkin toimintoja. Prime Sales Oy on yrityksenä ilmeisen hyvin johdettu. He ovat kyllä pitäneet sen, mitä ovat luvanneet. Suosittelen lämpimästi!''
-Timo Katajamaa
 

CASE: Smartifik

”Prime Sales on sopinut meille tapaamisia vuodesta 2018 lähtien reilut 100 kpl yli 50 % hitratella. Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut alusta asti sujuvasti ja kommunikaatio on ollut nopeaa kaikkiin asioihin liittyen! Olemme saaneet apua myös kohderyhmien määrittämisessä, mikä on auttanut uusien kampanjoiden uudelleenkäynnistämistä.”
– Henri Huttunen
 

CASE: Rastor

Rastor on ainoa aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon. Koulutukset ovat käytännönläheisiä, joustavia ja räätälöitäviä ja ne suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan.
Prime Sales on auttanut Oulun asiakasratkaisupäällikkö Antti Vaselaa asiakastapaamisten sopimisessa helmikuusta 2016 asti. Tapaamisia on sovittu muun muassa Ouluun, Vaasaan, Rovaniemelle, Kokkolaan ja Ylivieskaan kaikkiaan yli 180 kappaletta.
”Yhteistyö on ollut sujuvaa ja meidän palvelutarjonta on omaksuttu hyvin. Tapaamiset ovat olleet laadukkaita ja edistäneet työskentelyä koulutuspalvelun toteuttamiseksi.”
-Antti Vasela
 

CASE: ROPS

Rovaniemen Palloseura eli RoPS on vuonna 1950 perustettu rovaniemeläinen jalkapalloseura, joka pelaa kaudella 2017 Veikkausliigassa. Joukkue on Pohjois-Suomen paras jalkapalloseura sekä valtakunnallisesti yksi seuratuimmista, tunnetuimmista ja puhutuimmista joukkueista. Ropsilaisuus koostuu arvoista, jotka ovat avoimuus ja luotettavuus, tavoitteellisuus, kilpailukykyisyys, yhteiskuntavastuu ja vakaa talous.
Prime Sales pyrki vastaamaan myynnilliseen haasteeseen, joka on monella urheiluorganisaation johtajalla. Tämä haaste on aika. Ulospäin soittaminen vie aikaa, minkä takia myynnin lisäämiseen ostetut B2B-tapaamiset ovat tehokas keino. Prime Sales sopi Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Petri Jaatiselle asiakastapaamisia alueen yrityksiin 40 % hitratella.
''Projektin aloitus hoidettiin ripeästi, kuitenkin perehtymällä tahtotilaamme riittävän laajasti. Konkreettisia tuloksia saatiin nopeasti ja tuloksista raportointiin päivittäin. Olemme saaneet Prime Salesin soittajista pelkästään hyvää palautetta uusilta kumppaneiltamme. Suosittelen!''
– Petri Jaatinen
 
center

CASE: Softwave

Softwave on vahvan substanssiosaamisen IT-talo, joka tuottaa ja kehittää Opiferus-tuoteperhettä. Opiferus-ohjelmat on tarkoitettu niin julkiselle sektorille kuin myös yrityskäyttöön. Softwave Ohjelmistot Oy ulkoisti buukkauksen ammattilaiselle ja yhteistyö on ollut toimivaa heti alkumetreiltä lähtien. QualityTIME™-palvelumme poikkeaa normaalista buukkauspalvelusta monella tapaa. Kumppanuus-ajattelu, riittävä kartoitus ja tarkka raportointi ovat asioita joihin panostamme ja joita kehitämme jatkuvasti!
’’ Ns. kylmäsoittelu ei lähtenyt meillä itse toteutettuna tuottamaan ja tämä johtui luultavimmin siitä, että myyjämme yrittivät myydä sovelluksen jo puhelimessa kun olisi ollut parempi buukata tapaamisaika. Tämä oli kehityskohta, johon haimme ratkaisua buukkauksen ulkoistamisella’’, kertoo Jenni Tuliniemi.
Softwaven tavoitteena oli saada hyviä ja laadukkaita tapaamisia kuntasektorille; kohderyhmään joka oli osittain vielä tuntematon myös Prime Salesille. Kuntasektorin oikeat päättäjät saavutettiin hyvin ja tapaamisia on syntynyt. Yhteistyötä on jatkettu vielä pilottikauden jälkeen syksystä 2015 eteenpäin.
-Jenni Tuliniemi
 

CASE: Masterpipe

”Prime Sales on tuonut meille apua asiakashankintaan sopimalla asiantuntijoillemme tapaamisia Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle. Olemme saaneet tapaamisten lisäksi myös konsultaatiota omaan buukkaustyöhömme ja selkeitä kehitysideoita asiakashankinnan parantamiseksi. Yhteistyö on ollut nopean Telegram-viestinnän ja aktiivisen yhteydenpidon myötä todella helppoa!”
-Linda Björkstedt, asiakashankinta- ja toimistopäällikkö
 

CASE: Kotova

”Aloitimme Prime Salesin ja Juhanin kanssa yhteistyön, jossa he buukkaavat yhtiöllemme myyntitapaamisia. Juhanin kanssa yhteistyön aloittaminen oli äärimmäisen helppoa. Ammattitaito, joka Juhanista huokui heti yhteistyön alkumetreillä teki vaikutuksen. Asiat Juhanin kanssa hoituvat nopeasti ilman turhia viivytyksiä. Miehestä huomaa, että hän on täysillä mukana työssään ja huolehtii asiakkaistaan. Suosittelen Prime Salesia ja Juhania kaikille niille, jotka miettivät buukkauksen ulkoistamista ja tavoittelevat kasvua yhtiössään. Tässä on kivuton tapa ostaa ulkopuolelta laadukkaita myyntitapaamisia, jotka tehostavat oman yrityksen toimintaa.”
-Kalle Hämäläinen, yrittäjä
 

CASE: Suomen Asiakastieto

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.
Prime Sales tarjosi osaamistaan Suomen Asiakastiedon tuotteiden telemyyntiin. Myyntikampanjoita tehtiin useille eri tuotteilla 2-6 henkilön tiimin voimin. Projekti vaati vahvaa osaamista ja ymmärrystä suomalaisten yritysten toimintakulttuurista ja pelikentästä.
 

CASE: Suomen Sopimustieto


Suomen Sopimustieto Oy:n päätuote on Sopimuskone, joka muotoilee yritysten sopimukset tekoälyä hyödyntäen juridisesti pätevään muotoon asiakkaan valintojen mukaan. Lisäksi sopimukset voidaan allekirjoittaa etänä millä tahansa mobiililaitteella helpottaen käytännön arkityötä merkittävästi.
Prime Sales käynnisti ja vastasi Sopimuskoneen uusasiakashankinnasta kevään 2018. Soittotiimi koostui neljästä henkilöstä, jotka sopivat Sopimustiedon myyjille yhteensä 1664 etäesittelyä. Myyjiin pidettiin päivittäin yhteyttä chat-palvelu Telegramin avulla, mikä auttoi soittajia omaksumaan tuotteen nyanssit erityisen hyvin. Myyjät saivat valmiit esitiedot ja kalenterimerkinnät jokaisesta sovitusta etäesittelystä.

’’ Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Prime Sales Oy:n kanssa. Sujuva keskinäinen viestintä, ammattimaiset buukkarit ja toimintatavat tekivät meihin suuren vaikutuksen heti alusta lähtien,’’ kertoo Suomen Sopimustiedon myyntijohtaja Mika Ahola.
-Mika Ahola
Tutustu Sopimustiedon palveluihin täällä: Suomen Sopimustieto
 

CASE: JYP

Prime Sales toteutti JYP:lle PrimeCHART™-kartoituskampanjan. PrimeCHART™ on yritysten sekä urheiluseurojen tarpeisiin suunniteltu kartoituspalvelu, jonka avulla tuotetun tiedon avulla, on erittäin helppo suunnitella markkinointitoimenpiteitä paremmiksi.
’’Yhteistyö Prime Sales Oy:n kanssa käynnistyi keväällä 2015, kun Prime Sales otti yhteyttä ja kertoi PrimeCHART™-palvelusta. Organisaatiomme markkinointi oli hyvällä tasolla, mutta halusimme vielä löytää sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita JYP-palveluista, mutta joita emme vielä tunteneet tai olleet osanneet lähestyä,’’ kertoo JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Kari Tyni.
’’Olemme saaneet liidien kautta uutta kauppaa ja myös sellaisia kontakteja, joiden kanssa kaupan syntyminen on hyvin mahdollista myöhemmin. Suurin arvo tällä kierroksella oli saada kohdennettuja päänavauksia yrityksiin, joissa oli aitoa kiinnostusta markkinointiin jääkiekon avulla’’, summaa Tyni.
’’Lähdimme kokeilumielellä testaamaan Prime Salesin uusittua palvelua ja se kannatti. Kartoituspalvelu oli luvatun mukaista ja voisimme sopivan tilaisuuden tullen hankkia vastaavan palvelun myöhemmin uudestaan Prime Salesilta’, kiteyttää Tyni.
PrimeCHART™-palvelu sopii kaikille organisaatioille, joilla on halu kehittää myyntiä ja etsiä uusia asiakassegmenttejä tehokkaasti.
-Kari Tyni
 
center
TÄYTÄ HAKEMUS