fbpx

PRIME SPORT - TÖITÄ JA URHEILUA

PRIME SALES LIIKKUU
Sportti ja sporttisuus näkyvät Primen arjessa voimakkaasti. Kesäisin käymme pelaamassa jalkapalloa työporukalla ja lumen tultua maahan syksyllä siirrymme sisälle pelaamaan salibandyä. Vuosien saatossa olemmme osallistuneet mm. salibandy-, jalkapallo- ja golfturnauksiin yrityksen henkilöstön voimin.

PRIME SALES TUKEE
Itse urheilemisen lisäksi olemme mukana tukemassa vuosittain paikallisia urheilujoukkueita sekä yksilöurheilijoita, koska uskomme että meidän tuen avulla saamme ihmisiä liikkumaan ja siten myös jaksamaan omassa arjessaan paremmin. Koemme tällaisen sponsoroinnin tärkeänä yhteiskunnallisena toimintana ja pidämme tästä kiinni jatkossakin!

PRIME SALES MAHDOLLISTAA
Prime Sales Oy on yhteistyössä tällä hetkellä usean urheiluseuran kanssa ja tarkoituksena on helpottaa urheilijoiden arkea ja paikkakunnalle muuttoa tarjoamalla heille töitä. Tiedämme itse omasta kokemuksesta, että urheilu on iso osa elämää, mutta kaikille se ei tarjoa ammattia, vaan leipä pöytään täytyy hankkia muualta. Tässä taloustilanteessa työpaikan löytäminen ei ole helppoa, mutta meillä on tähän toimiva yhtälö!

MITÄ TEKEMISTÄ URHEILULLA JA MYYNTIALALLA VOI OLLA KESKENÄÄN?
Voittajat eivät luovuta koskaan ja luovuttajat eivät voita koskaan. Myyntiala on jatkuvaa voittamista, niin itsensä kuin asiakkaan vastaväitteiden ja siksi on tärkeää, että tahto tehdä lähtee itsestä.URHEILIJA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, NIIN TEHDÄÄN SINULLE YHDESSÄ TYÖPAIKKA, JOKA JOUSTAA URHEILUN MUKAAN!

center
Meidät on palkittu Oulun seudun virkeimpänä virmana.
''Yrityksessä on hyvin huomioitu työhyvinvointi arjessa. Tarjolla on erilaisia työympäristöjä työskentelyä varten, taukojumppaa sekä aamiainen tarjolla päivittäin. Lisäksi viikoittain on tarjolla hedelmiä. Liikuntaa harrastetaan työporukalla yhdessä viikottaisten liikuntavuorojen ja erilaisten turnausosallistumisien muodossa.''
TÄYTÄ HAKEMUS