fbpx

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ TURKUUN

center

Oletko Sinä etsimämme nälkäinen ja eteenpäin vievällä draivilla varustettu MYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Prime Sales jatkaa vahvaa kasvutarinaansa ja laajenee syksyllä 2019 Turkuun, joten PALKKAAMME NYT TURUN uuteen toimipisteeseemme MYYNTIPÄÄLLIKÖN, jonka työtehtäviin kuuluu tulosvastuullinen johtaminen kuluttajamyynnin puolella sisältäen mm. rekrytoinnin, valmentamisen, myynninohjauksen sekä liiketoiminnan kehittämistehtävät.

Emme etsi väsynyttä suorittajaa, vaan intoa täynnä olevaa tekijää, joka ei pelkää tarttua asioihin ja saada asioita tapahtumaan. Et ole toimistossa istuva papereiden pyörittelijä, vaan syöksyt aina tapahtumien keskipisteeseen ja laitat kumin palamaan. Tärkeintä on, että haluat aidosti auttaa ja valmentaa työntekijöitämme tekemään parempaa tulosta joka päivä.

Annamme Sinulle parhaat työkalut, jotta saat keskittyä 110 % omaan työhösi. Johtoryhmämme sekä toiset myyntipäälliköt ovat tukenasi ja sparraavat Sinua ja auttavat saavuttamaan tavoitteet.

Odotamme:
-Rautaista kokemusta ja näkemystä telemarkkinointi- tai myyntialalta
-Intohimoa myyntiä, myynnin kehittämistä ja voittamista kohtaan
-Sitoutumista omaan tehtävään
-Kykyä inspiroitua ja inspiroida
Tarjoamme:
-Vastuullisen tehtävän toimialan johtavassa yrityksessä
-Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät
-Erittäin kilpailukykyisen palkkauksen (Kiinteä kuukausipalkka 2500-3000 € kokemuksen mukaan sekä tulospalkkiot+bonusohjelma)

Lähetä hakemuksesi CV:n kera johdon assistentti Emilia Räihälle emilia.raiha@primesales.fi viimeistään 23.6.2018.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-syyskuussa 2019!

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,2 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,8 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.
TÄYTÄ HAKEMUS