fbpx

OPPISOPIMUKSELLA MYYJÄKSI - JATKUVA HAKU


center

Paikkakunta: Koko Suomi
Avoimet paikat: 15

Hei tuleva myynnin ammattilainen. Me koulutamme aina työntekijämme huolella alusta loppuun ja nyt voit meillä saada taskuun ammattipaperit, sillä meillä onnistuu myös oppisopimuskoulutus! Koko oppisopimuksen ajan saat täyttä palkkaa, jokaisellehan tulee maksaa sama korvaus tehdystä työstä!


Prime Sales on lähes 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta! Haemme myyjiä hoitamaan asiakassuhteitamme. Palveluvalikoimamme on laaja ja työskentelemme lukuisten tunnettujen brändien parissa.

Miksi tulla meille duuniin oppisopimuksella?
• Saat tutkinnon taskuun oppisopimuksen avulla työn ohella
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta ja kiinteästä pohjapalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin 2500 €/kk).
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan oman tutkintosi lisäksi
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella kosminen meininki!
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Toimistokuva2_primesales_rekrytointi_20222
TÄYTÄ HAKEMUS