fbpx

OOMILAISIA PRIMELLE ASIAKASNEUVOTTELIJOIKSIcenter

Paikkakunta: Hämeenlinna & Mikkeli

PALKKAAMME NYT OOMIN TIIMIIN LISÄÄ OSAAVIA JOUKKUEPELAAJIA!


Haluatko Sinä päästä työskentelemään myyntitiimiimme, jossa työllistyt suoraan kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ilman määräaikaisuutta hyvällä tuntipalkalla sekä kannustavalla bonusjärjestelmällä?

Onko Sinulla näitä Oominaisuuksia?

Olet aktiivinen ja oma-aloittainen ihminen, joka haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa heitä auttaen!

Jos vastaat kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Tämä työ sopii sekä uraansa aloittavalle että jo myyntityöstä kokemusta hankkineelle, sillä kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa parhaat valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi! Prime Salesilla Oomin tiimissä työsi on monipuolista, koska käytössäsi on kaikki tuotteet palveluvalikoimasta ja täten pääset tarjoamaan asiakkaalle aina parhaiten sopivan palvelun. Tavoitteena on luoda timanttinen asiakaskokemus jokaiselle asiakkaalle.

Primellä tilipussi muodostuu turvallisesta takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset extra-ansiot bonusjärjestelmän avulla. Keskimäärin tässä tehtävässä ansaitaan 2500 €/kk, joten pelkän takuupalkan varassa kenenkään ei tarvitse Primellä olla. Kilpailukykyisen palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, elektroniikalla, ulkomaanmatkoilla ja muilla mahtavilla palkinnoilla. Näin pääsemme yhdessä puhumalla tuloksiin!

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön etuineen (aamupala, lounasetu, bonukset ja myyntikilpailut)
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Kiinteä tuntipalkka ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset (keskimääräinen palkka 2250€/kk)
- PrimeSTEPS™-valmennukset sekä osaavat esihenkilöt työsi tueksi

Lähetä työhakemus näppärästi nettisivujemme KAUTTA! Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!

Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Tiina Saarelalle (044 238 2238) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Palkkaamme jo hakuaikana, joten ole tehokas ja lähetä hakemus jo tänään! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 4.5.2021 Lomake löytyy osoitteesta www.primesales.fi/oomi Työt alkavat 17.5.2021 palkallisella koulutuksella.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUScenter

TYÖNTEKIJÄT KERTOVAT KOKEMUKSIA PRIME SALESISTA

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

TÄYTÄ HAKEMUS