fbpx

MYYNTINEUVOTTELIJA


center

STOP! Palkkaamme nyt uusia tekijöitä tiimimme Seinäjoelle/Hämeenlinnaan/Hybriditiimiin. Tiedämme, että jokaisella on omanlaiset tarpeet sekä halut työlle, joten siksi emme halua sulloa Sinuakaan muottiin, vaan tarjota Sinulle sellaiset työtehtävä, jotka sopivat juuri Sinulle!

TYÖNKUVA
Helppoa ja eteenpäin vievää työtä huipputuotteiden ja brändien kanssa. Pääset edustamaan Kotimaan Energiaa ja siksi näistä tuotteista on helppo keskustella asiakkaiden kanssa ja siten myös helppo myydä kestävällä tavalla! Me erotumme muista kokemuksen tuomalla varmuudella ja parhaalla valmennuksella.

Me olemme 10 vuotta kehittäneet myyntimalleja, joita käyttävät muutkin nykyään, joten älä seuraa perässä, vaan tule onnistumisten synnyinsijoille. Työ on myyntityötä, mutta siinä onnistuminen ei vaadi rakettimaisterin tutkintoa, vaan tarvitaan ainoastaan kaksi asiaa; Sopiva määrä intoa oppia uutta ja meidän loistava PrimeSTEPS™-valmennusohjelma.

Näistä elementeistä kootaan onnistumisen polku myös Sinulle! Työtä voit tehdä joustavasti joko toimistolta tai etänä – Saat saman koulutuksen, tuen, työvälineet ja palkkamallit joka tapauksessa. Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

PALKKA
Palkkamallimme on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä tehtävässä on mahdollista ansaita aloittelijana 3000-4000 €, mutta ennätystili on tässä projektissa hieman yli 7000 €/kk. Palkkiomallimme on siis kilpailukykyinen, selkeä ja reilu (pohjapalkka+provisiot / takuupalkka). Tämä mahdollistaa sen, että palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään takuupalkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää. Mutta kumpikaan meistä ei huonoa tiliä halua, joten opit haltuun ja kohti 7000 € tiliä ja vieläpä siistillä sisätyöllä!

TYÖAIKA
Työaika on arkisin 9-16.30, mutta työajat ovat soviteltavissa tarvittaessa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen eli kaikki herkut mukana. Jos haluat tehdä työtä työsuhteen sijasta kevytyrittäjänä, se onnistuu myös, mutta ensisijaisesti palkkaamme ihmiset työsuhteeseen.

Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet tässä projektissa sekä muutenkin talon sisällä, mikäli eteneminen tiiminvetäjäksi tai myyntipäälliköksi kiinnostavat.

HAKUPROSESSI
Lähetä hakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja koota sitten valituista uusista aloittajista yhteinen startti, joten lähetä hakemus mieluiten ennen hakuajan päättymistä. Haku tähän tehtävään päättyy 30.4.2022 Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

MUUTA

Facebook
Instagram
TikTok

SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021

AI TÄÄ ON PUHELINMYYNTIÄ?!?!?

Kyllä ja ylpeinä sanomme sen suoraan, mutta homma on jotain ihan muuta kuin vuonna 1997. Me olemme toimineet yli 10 vuotta ja yhteensä meillä on alalta kokemusta niin paljon, ettei meidän sitä tänne kannata kirjoittaa.
Nykyään alalla työskentelevien ihmisten arvostus on noussut valtavasti ja me olemme omalta osaltamme ollut sitä muutosta tekemässä. Nykyisin käytössä on automaattiset soittojärjestelmät, kiinteä palkka, monenlaisia projekteja Sinun vahvuuksiasi ajatellen, koulutusohjelma ja paljon muuta. Me emme odota, että olet valmis myyjä tullessasi meille töihin, vaan tahdomme aloittaa yhteisen matkan, jossa valmennamme Sinun parhaat puolesi esille.
TÄYTÄ HAKEMUS