fbpx

MYYNTINEUVOTTELIJAcenter

Paikkakunta: Oulu, Seinäjoki, Tornio, Hämeenlinna, Turku

TERVETULOA OSAKSI MAHTAVAA TYÖYHTEISÖÄ!Palkkaamme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen 5 MYYNTINEUVOTTELIJAA kuluttajatiimiin! Tässä tiimissä työ on monipuolista asiakastyötä, koska tiimi tarjoaa edullista käyttösähköä asiakkaille, joten et joudu tyrkyttämään asiakkaille mitään! Kartoitamme aina asiakkaan nykytilanteen ja tarjoamme hänelle parhaimman vaihtoehdon tuotevalikoimastamme. Ainoa päämäärämme on pienentää asiakkaan sähkölaskua ja siihen me pystymme. Helppoa, eikö vaan?!

Emme edellytä erityistä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PALKALLISEEN Prime STEPS™- valmennusohjelmaan. 10-portainen PrimeSTEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä! Meillä asenne ratkaisee!

Primellä tilipussi muodostuu turvallisesta 1500 €:n takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset extra-ansiot bonusjärjestelmän avulla. Keskimäärin tässä tehtävässä ansaitaan 2500 €/kk, joten pelkän takuupalkan varassa kenenkään ei tarvitse Primellä olla. Kilpailukykyisen palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, elektroniikalla, ulkomaanmatkoilla ja muilla mahtavilla palkinnoilla. Näin pääsemme yhdessä puhumalla tuloksiin!
Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Toimi ripeästi ja hae tehtävää 15.2.2020 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana. Työt alkavat helmikuussa 2020 sopimuksen mukaan.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa ja Jämsässä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 3,5 milj. € ja vuoden 2020 liikevaihtotavoite on 4,5 milj. €. Työllistämme yli 100 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS