fbpx

MYYNTINEUVOTTELIJA MIKKELIINcenter

Paikkakunta: Mikkeli
Avoimet paikat: 5

Uusia tuulia elämään? Ehkä alanvaihto mielessä? Kenties uutta näkökulmaa myyntiin?Prime Sales on lähes 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta!


Me annamme ihmiselle mahtavan työpaikan, jossa ihmisestä huolehditaan aidosti. Meillä ihmisiä valmennetaan jatkuvasti, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Tarjoamme takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset (keskimääräinen palkka 2250€/kk) Jokainen työntekijä pääsee mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, joka antaa Sinulle arvokasta oppia sekä tätä työtä että tulevaisuutta varten.


Mitä meillä tehdään?
Meillä myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja luodaan yhdessä timanttisia asiakaskokemuksia. Myyntineuvottelijana tehtäväsi on myydä energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille ja meillä on tästä parempi kokemus kuin kenelläkään Suomessa. Halutessaan meillä pääsee myös etenemään esimiestehtäviin ja meillä onkin paljon hienoja uratarinoita kerrottavana Sinullekin. Myynti tässä myyntiorganisaatiossa on todella paljon muuta kuin perinteinen tylsä myyntityö, joten ole ennakkoluuloton ja tutustu meihin tarkemmin!

Mitä meillä arvostetaan?
Arvostamme ihmisiä! Toki olemme kiinnostuneita Sinusta, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!


Tule juttelemaan kanssamme työmahdollisuuksista ja kuulemaan, miksi Prime on Sinun seuraava askel! Meillä on töitä Sinulle vaikkapa kausiluonteisesti tai vaikka loppuelämäksi.

Lähetä työhakemus näppärästi nettisivujemme www.primesales.fi/mikkeli kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Jos haluat välttää perinteisen hakemuksen kirjoittamisen, niin, sen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Jonna Venäläiselle (040 619 09 09) ja sopia kahvitteluhetken.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Toimi ripeästi ja hae tehtävää Oomi-myyjä 3.5.2021 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella


Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS