fbpx

MITÄ TEKEMISTÄ PRIME SALESILLA JA MIKKELILLÄ OIKEIN ON?


Prime Sales Oy on lähes 10 vuotta sitten perustettu, seitsemällä eri paikkakunnalla toimiva, vakaasti kasvava callcenter, joka avaa nyt Mikkeliin uuden, kahdeksannen, toimipisteen. Toiminta on startattu huhtikuussa 2021 ja meillä on valmiiksi parhaat projektit parhaille tekijöille. Tutustu meihin ja hakemuksen voit jättää myös tältä sivulta! Avoimia työpaikkoja on aluksi kahdessa tiimissä ja myöhemmin laajennamme muita toimeksiantoja myös Mikkeliin.


PRIME SALES SIINÄ KUULUISASSA PÄHKINÄNKUORESSA

TÄYTÄ HAKEMUS

PRIME SALES TYÖPAIKKANA


Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Palkkamallimme on selkeä ja reilu. Maksamme aina turvallisen TAKUUPALKAN sekä lisäksi provisiota. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot (keskipalkka 2250€/kk) eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia! Pelkän tulospalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla!

center

center

TUTUSTU MEIHIN TARKEMMIN VIDEOIDEN TAI SANOJEN MUODOSSA!

TÄÄLLÄ ME OLEMME MIKKELISSÄ

 
MIKKELI
Raatihuoneenkatu 12
50100 Mikkeli
TÄYTÄ HAKEMUS