fbpx

Prime Sales Oy


Mikä on Prime Sales?

Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Telemarkkinoinnin ohella palveluihimme kuuluu buukkauspalvelut ja markkinatutkimukset.

Jatkuva kehittyminen ja uusien toimintatapojen luominen ovat siivittäneet Prime Salesin nopeaan kasvuun ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä telemarkkinointiyrityksistä.

Huolehdimme työntekijöistämme, panostamme viihtyvyyteen ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Olemme enemmän kuin työpaikka. Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Prime Sales on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Suurin osa organisaatiostamme työskentelee etätyöympäristössä tai hybridisti.

Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Primen arvot


Arki, työnteko ja juhla rakentuu näiden arvojen ympärille
center

Ahkeruus toimii perustana toiminnallemme. Ahkeruudesta syntyy tulosta itselle ja asiakkaillemme. Rohkeus näkyy työssämme pelottomana asenteena, jolla otamme haasteet vastaan. Jokaisella on Vastuu itsestään ja omasta työnteostaan. Osaamista kehitämme jatkuvasti, jotta pystymme hoitamaan toimeksiannot laadukkaasti. Tiimi ja tiivis työyhteisö tukevat yksilöitä parempiin suorituksiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhtenä tiiminä yhteisiä tavoitteita kohti.

MITÄ ON TAPAHTUNUT?

2012-2014Prime Sales Oy perustettiin tammikuussa 2012.Toiminta alkoi CityBusiness-lautapelin mainosmyynnillä. Telemarkkinointitoiminta aloitettiin lautapelin valmistuessa toukokuussa ja ensimmäiset työntekijät aloittivat työnsä Oulussa Suomen Asiakastiedon projektissa. Loppuvuodesta yritys työllisti omistajien lisäksi n. 15 henkilöä. Muutto isompiin toimitiloihin tapahtui loppuvuodesta. Show oli alkanut!

Vuonna 2013 aloitettu sähkösopimusten myynti oli kovassa vauhdissa ja kasvua saatiin hyvin. Vakiinnutimme paikkamme luotettavien buukkaustoimeksiantojen tekijänä ja asiakkaiksi saatiin yrityksiä pienistä aina pörssiyhtiöihin saakka. Liikevaihto kipusi lähelle miljoonaa euroa.

2016-2017Valtakunnallisen toimijan tittelin saimme viimeistään Seinäjoen toimiston avaamisen yhteydessä tammikuussa 2016. Työllistimme tuolloin n. 40 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Jatkettiin edelleen sähkösopimusten myymistä ja buukkauspalvelun tuottamista. Liikevaihto ylitti 2 miljoonaa euroa. ja samalla yhtäkkiä työllistimmekin jo yli 60 henkilöä!

Toiminnan ja erityisesti henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen alettiin panostaa vieläkin enemmän. Primen konseptin luominen aloitettiin heti vuoden 2017 alussa ja jalkautettiin toimintaan vuoden aikana. Oulun pääkonttori muutti maaliskuussa upeisiin tiloihin ydinkeskustaan. Järjestimme useita ulkomaan palkintomatkoja, mm. Prahaan ja Dubliniin. Kesällä työllistettiin ennätysmäärä ihmisiä ja kokonaisvahvuus oli 120 henkilöä. Syyskuussa avattiin 5. toimisto Hämeenlinnaan, jolloin Prime vahvistui taas 10 henkilöllä. Tehtiin liikevaihdon suhteen ennätys; 3,14 miljoonaa euroa.

2018-2021Organisaatio kehittyy ja Antti Veteläinen nimitettiin myyntijohtajaksi 2019 ja Jiri Mikkola myyntipäälliköksi. Lyötiin kättä päälle uuden asiakkaan, Fortumin kanssa ja kaksi tiimiä siirtyi tekemään projekteja Fortumille. Keväällä käytettiin myyjiä Minskissä palkintomatkalla katsomassa KHL-peliä. Huhtikuussa 2019 järjestettiin matkarastikisa, jonka palkinto, viikon yhdistetty työ- ja lomamatka toteutuu syyskuussa Bulgariassa.

Keväällä 2020 koronavirus tulee ja vaikuttaa myös toimintaamme, muttei negatiivisesti. Olemme siirtäneet puolet henkilöstöstämme etätöihin ja kauppa käy edelleen hyvin. Huhtikuussa saimme myös ilouutisia, toimitusjohtajamme Joonas Puurunen valittiin Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2020 nuoreksi yrittäjäksi! Vihdoin ja viimein joulukuussa 2021 pääsemme taas juhlimaan yhdessä, nimittäin on Primen 10-vuotis synttäreiden aika ja niitä juhlistetaan pikkujoulujen merkeissä Oulussa.

2022-Uusi vuosi aloitetaan uusilla kujeilla! 2022 Prime Sales siirtyy moderniin hybridityöympäristöön, koska tarvitsemme valtavasti uutta työvoimaa ja haluamme rekrytoida osaajia ympäri Eurooppaa. Mahdollistamme jatkossa monimuotoisen työskentelyn, koska nykyinen työelämä asettaa omat uudet vaatimuksensa, emmekä halua tai voi olla kehityksen jarruna juurtumalla vanhaan. 2022 tammikuussa meillä aloittaa yhteensä 40 uutta työntekijää sekä toimistoilla että myös etätöissä hybriditiimissä.

2025 - EDELLEEN EDELLÄKehittyvä yritys katsoo aina eteenpäin ja suunnittelee toimintaansa pitkäjänteisesti. Haluamme olla edelleen edellä ja luoda timanttista työpaikkakulttuuria, koska ihmiset ovat se tärkein voimavara yrityksessämme. Tulevaisuudessa kehitämme palvelukonspetiamme siten, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme vielä enemmän lisäarvoa ja samalla laajentamaan palvelutarjontaamme. Kasvumme jatkuu edelleen, luomme ihmisille mahdollisuuksia ja olemme yksi toimialamme johtava toimija.
Kansainvälistymmekö? Kasvammeko Suomessa lisää? Teemmekö aluevaltauksia uusille liiketoiminta-alueille?
Pysy mukanamme, niin saat tietää!

MISTÄ KAIKKI ALKOI - TARINAMME

Vuonna 2011 Joonas Puurunen ja Markus Sihvonen alkoivat miettiä telemarkkinointialaa, sen tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Yhdessä samassa tiimissä työskennellessä miehet ystävystyivät ja huomasivat heillä olevan samanlainen halu ja motivaatio muuttaa ihmisten käsitystä kyseisestä toimialasta ja tehdä asiat paremmin. Näistä lähtökohdista syntyi Prime Sales.


Laadukkaat tuotteet ja vastuullinen myyntityö ovat esimerkkejä niistä asioista, joilla Joonas ja Markus haluavat vaikuttaa toimialan positiiviseen kehitykseen. Haastamalla vanhat tavat ja luomalla uusia toimintatapoja yritys on myös pystynyt nopeaan kasvuun. Uuden luominen ja kehittyminen tuovat jatkuvasti uusia hyviä työntekijöitä ja lisää asiakkaita, joiden kanssa yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Tänä päivänä yritys työllistää 150 myynnin ammattilaista ympäri Suomea, yrityksen johdon ollessa tiiviisti mukana päivittäisissä toimissa.

Samanlaisen ahkeruuden ja rohkeuden, mikä Joonaksella ja Markuksella on ollut yritystä perustaessa, haluavat he nähdä työntekijöissä. Intohimon, jolla hoidetaan toimeksiannot laadukkaasti ja saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet. Lisäksi työntekijöiden osaamista ja myyntitaitoja kartutetaan heidän luomalla PrimeSTEPS- valmennusohjelmalla, jonka tavoitteena on saada jokaisesta työntekijästä esiin paras versio ja koulia heistä rautaisia ammattilaisia
left

MITÄ SEURAAVAKSI?


’’Halusimme luoda yrityksen, joka on työntekijöille enemmän kuin pelkkä työpaikka’’, Joonas muistelee. Työntekijä tulee aina olemaan ykkönen, joten yrityksessä jatketaan viihtyvyyteen panostamista, työntekijöiden kannustamista, hyvien etenemismahdollisuuksien tarjoamista ja kasvamista yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Jatkossakin Prime Sales pyrkii kehittymään ja kehittämään uusia tapoja tehdä yrityksestä ja koko toimialasta paremman. Visiona on olla toimialan paras ja työpaikkana houkuttelevin!
TÄYTÄ HAKEMUS