fbpx

Prime Sales Oy


Mikä on Prime Sales?

Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Telemarkkinoinnin ohella palveluihimme kuuluu buukkauspalvelut ja markkinatutkimukset.

Jatkuva kehittyminen ja uusien toimintatapojen luominen ovat siivittäneet Prime Salesin nopeaan kasvuun ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä telemarkkinointiyrityksistä.

Huolehdimme työntekijöistämme, panostamme viihtyvyyteen ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Olemme enemmän kuin työpaikka. Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista kahdeksassa kaupungissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä sekä Mikkelissä.

Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Primen arvot


Arki, työnteko ja juhla rakentuu näiden arvojen ympärille
center

Ahkeruus toimii perustana toiminnallemme. Ahkeruudesta syntyy tulosta itselle ja asiakkaillemme. Rohkeus näkyy työssämme pelottomana asenteena, jolla otamme haasteet vastaan. Jokaisella on Vastuu itsestään ja omasta työnteostaan. Osaamista kehitämme jatkuvasti, jotta pystymme hoitamaan toimeksiannot laadukkaasti. Tiimi ja tiivis työyhteisö tukevat yksilöitä parempiin suorituksiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhtenä tiiminä yhteisiä tavoitteita kohti.
center

MITÄ ON TAPAHTUNUT?

2012Prime Sales Oy perustettiin tammikuussa 2012.Toiminta alkoi CityBusiness-lautapelin mainosmyynnillä. Telemarkkinointitoiminta aloitettiin lautapelin valmistuessa toukokuussa ja ensimmäiset työntekijät aloittivat työnsä Oulussa Suomen Asiakastiedon projektissa. Loppuvuodesta yritys työllisti omistajien lisäksi n. 15 henkilöä. Muutto isompiin toimitiloihin tapahtui loppuvuodesta. Show oli alkanut!

2014Vuonna 2013 aloitettu sähkösopimusten myynti oli kovassa vauhdissa ja kasvua saatiin hyvin. Keväällä avattiin toimipiste Kuopioon. Ensimmäisenä kesänä Kuopiossa tehtiin hyvän työllisyystilanteen vuoksi töitä kahdessa vuorossa! Vakiinnutimme paikkamme luotettavien buukkaustoimeksiantojen tekijänä ja asiakkaiksi saatiin yrityksiä pienistä aina pörssiyhtiöihin saakka. Liikevaihto kipusi lähelle miljoonaa euroa.

2016Valtakunnallisen toimijan tittelin saimme viimeistään Seinäjoen toimiston avaamisen yhteydessä tammikuussa. Työllistimme tuolloin n. 40 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Jatkettiin edelleen sähkösopimusten myymistä ja buukkauspalvelun tuottamista. Liikevaihto ylitti 2 miljoonaa euroa. Seinäjoen toimiston avaamisesta saatujen positiivisten kokemusten myötä avattiin Tornion toimipiste saman vuoden syyskuussa. Yhtäkkiä työllistimmekin jo yli 60 henkilöä!

2017Toiminnan ja erityisesti henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen alettiin panostaa vieläkin enemmän. Primen konseptin luominen aloitettiin heti vuoden alussa ja jalkautettiin toimintaan vuoden aikana. Oulun pääkonttori muutti maaliskuussa upeisiin tiloihin ydinkeskustaan. Järjestimme useita ulkomaan palkintomatkoja, mm. Prahaan ja Dubliniin. Kesällä työllistettiin ennätysmäärä ihmisiä ja kokonaisvahvuus oli 120 henkilöä. Syyskuussa avattiin 5. toimisto Hämeenlinnaan, jolloin Prime vahvistui taas 10 henkilöllä. Tehtiin liikevaihdon suhteen ennätys; 3,14 miljoonaa euroa.

2019Organisaatio kehittyy ja Antti Veteläinen nimitettiin myyntijohtajaksi ja Jiri Mikkola myyntipäälliköksi. Lyötiin kättä päälle uuden asiakkaan, Fortumin kanssa ja Kuopion koko toimipiste siirtyi tekemään projekteja Fortumille. Keväällä käytettiin myyjiä Minskissä palkintomatkalla katsomassa KHL-peliä. Huhtikuussa järjestettiin matkarastikisa, jonka palkinto, viikon yhdistetty työ- ja lomamatka toteutuu syyskuussa Bulgariassa. Syyskuussa avattiin Turkuun Primen kuudes toimipiste ja toimisto otti heti lentävän lähdön kaupantekoon!

2020Uutta vuosikymmentä on kulunut vasta muutama kuukausi, mutta paljon on tapahtunut. Tammikuussa avasimme toimipisteen Jämsään, koska 15 jämsäläistä halusi Primelle töihin ja saivat meidät lähtemään Jämsän valloitukseen. Koronavirus on myös vaikuttanut toimintaamme, muttei negatiivisesti. Olemme siirtäneet puolet henkilöstöstämme etätöihin ja kauppa käy edelleen hyvin. Maaliskuussa päättyneellä tilikaudella tehtiin uusi liikevaihtoennätys 4,4 miljoonaa euroa. Huhtikuussa saimme myös ilouutisia, toimitusjohtajamme Joonas Puurunen valittiin Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2020 nuoreksi yrittäjäksi!

2025 - EDELLEEN EDELLÄKehittyvä yritys katsoo aina eteenpäin ja suunnittelee toimintaansa pitkäjänteisesti. Haluamme olla edelleen edellä ja luoda timanttista työpaikkakulttuuria, koska ihmiset ovat se tärkein voimavara yrityksessämme. Tulevaisuudessa kehitämme palvelukonspetiamme siten, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme vielä enemmän lisäarvoa ja samalla laajentamaan palvelutarjontaamme. Kasvumme jatkuu edelleen, luomme ihmisille mahdollisuuksia ja olemme yksi toimialamme johtava toimija.
Kansainvälistymmekö? Kasvammeko Suomessa lisää? Teemmekö aluevaltauksia uusille liiketoiminta-alueille?
Pysy mukanamme, niin saat tietää!
TÄYTÄ HAKEMUS