fbpx

TYÖT TULEVAT NYT SINUN LUOKSESI


center

Tuomme nyt koko Suomeen tarjolle sen, mitä olemme jo onnistuneesti luoneet usealle paikkakunnalle. Leipää ja sirkushuveja pursuavan työyhteisön, jossa työntekijät huomioidaan yksilöinä ja jokainen pääsee kehittymään omassa työssään Suomen johtavassa myyntiorganisaatiossa.


Juuri nyt kannattaa hakea mukaan Primen joukkueeseen, johon tarvitaan kaikenlaisia pelaajia. Kotimaan Energian sähkönmyynnissä työ on monipuolista ja palkitsevaa ja tehtävänäsi on myydä ja markkinoida sähkösopimuksia suomalaisille asiakkaille. Monipuoliset sähkösopimukset kiinnostavat ihmisiä entistä enemmän ja ovat tarpeellisia jokaiselle - vai miten itse selviytyisit elämässäsi ilman sähköä?

Emme etsi valmiita osaajia, vaan me koulutamme Sinusta sellaisen. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan palkalliseen Prime STEPS™- valmennusohjelmaan. 10-portainen PrimeSTEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä! Meillä ei tarvitse yksin yrittää, vaan osaavat esihenkilöt ovat tukenasi koko matkan ajan.

TARJOAMME SINULLE
- Halutessasi mahdollisuuden opiskella liiketalouden ammattitutkinto oppisopimuksella
- 150 Primeläistä työkaveria ympäri Eurooppaa
- Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta kiinteästä takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin vähintään 2500 €/kk)
- Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9-16 eli olemme aina vapaalla illat ja viikonloput!

Meidän kanssamme pääset toteuttamaan tätä jo pitkään toivottua etäkonseptia, jossa osaavat esihenkilömme ovat koko ajan kanssanne. Vain klikkauksen päässä.

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin pistä viestiä tai soittaen suoraan meidän Miidulle (0401411591) tai Jirille (0401503475). Jompi kumpi ottaa sinuun yhteyttä ja haluaa ehdottomasti haastatella myös Sinut!

Voit myös lähettää työhakemuksen näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Aikaa lomakkeen täyttämiseen kuluu 2-3 minuttia, joten ei paha!

Meidän meininkiin voit tutustua lisää:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

JEP! ME TÄSSÄ KUVASSA VOIDAAN OLLA SUN TULEVIA TYÖKAVEREITA - JA VOIDAAN SKOOLATA TULEVAISUUDESSA ONNISTUMISILLE YHDESSÄ!

TÄYTÄ HAKEMUS