fbpx


Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä - KOKEMUKSIA PRIME SALES OY

“Olemme Prime Sales ja olemme auttaneet muitakin sinun kanssasi samassa tilanteessa olleita asiakkaita.”

center

Tapaamiset suoraan myyjien kalentereihin

WorkRelax Oy Ab on hyvinvointilaitteita myyvä suomalainen kasvuyritys. WorkRelax alkoi tehdä yhteistyötä Prime Sales Oy:n kanssa, kun buukkausten ulkoistaminen tuli ajankohtaiseksi. WorkRelaxin toimitusjohtajan Jens Sundqvistin mukaan Prime Sales toimii todella ammattitaitoisesti.

''Olemme kokeilleet muitakin buukkausfirmoja, mutta emme olleet täysin tyytyväisiä niihin. Käytimme välissä myös omia buukkareita, mutta totesimme ulkoistamisen olevan sopivin vaihtoehto meille. Buukkaus on raskasta työtä, joka vaatii ammattimaista tekemistä. Sitä Prime Sales on pystynyt tarjoamaan'', Sundqvist kertoo.

Viestintä yhteistyökumppanin kanssa on vaivatonta

''Prime Salesista tuli heti ammattimainen, mutta kuitenkin kaverillinen fiilis. Heidän asiakaspalvelunsa on todella hyvää, ja meillä klikkaa toistemme kanssa hyvin'', Sundqvist kuvailee.

Sundqvistin mukaan tieto esimerkiksi mahdollisista tapaamisten perumisista kulkee yritysten välillä hyvin. Yritysten työntekijät käyttävät yhteydenpidossa Telegram-sovellusta, jonka avulla yhteydenpito on nopeaa ja esimerkiksi avun kysymiseen on matala kynnys.

center
center

Tulos on noussut yhteistyön myötä

''Mitä enemmän tapaamisia on, sitä parempaa tulosta teemme. Tuloksemme on noussut koko sen ajan, jonka olemme tehneet yhteistyötä Prime Salesin kanssa'', Sundqvist summaa.

Sundqvist suosittelisi yhteistyökumppania kaikille buukkauspalveluita tarvitseville yrityksille. WorkRelaxilla pystytään luottamaan Prime Salesin toimintaan ja siihen, että yhteistyökumppani ajattelee aina asiakkaansa parasta.

KOHTI PAREMPIA TULOKSIA TEITÄKIN AUTTAA:

 

Juhani Päivärinta

Asiakkuusjohtaja

0503593322


 

PAREMPIA TAPAAMISIA JA ENEMMÄN MYYNTIÄ!
ME AUTAMME TEITÄ


TÄYTÄ HAKEMUS