fbpx

KESÄTYÖT 2022


center

Paikkakunta: OULU, SEINÄJOKI, HÄMEENLINNA


Palkkaamme nyt innokkaita kesätyöntekijöitä - Tule kesäksi töihin Suomen parhaaseen työyhteisöön!Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja kesälle 2022 haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta! Viimeisen kymmenen kesän aikana olemme menestyksekkäästi työllistäneet satoja työntekijöitä, joten tiedämme mitä kaupungin parhaimmalta kesätyöpaikalta vaaditaan!

Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös vakituisena työntekijänä, kuten joka kesä useampi työntekijä on jatkanutkin!

Meillä myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja luodaan yhdessä timanttisia asiakaskokemuksia. Myyntineuvottelijana tehtäväsi on markkinoida Kotimaan Energian sähkösopimuksia puhelimitse kuluttaja-asiakkaille ja meillä on tästä parempi kokemus kuin kenelläkään Suomessa. Myynti tässä myyntiorganisaatiossa on todella paljon muuta kuin perinteinen tylsä myyntityö, joten ole ennakkoluuloton ja tule osaksi tiimiä!


Emme edellytä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan koulutamme kaikki kesätyöntekijämme Prime STEPS™- valmennusohjelmalla Kilpailukykyisen palkan ja mukavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta myyntialalta, jota kaikki työnantajat arvostavat myös tulevaisuudessa!

LOISTAVAN KESÄTYÖPAIKAN PIIRTEITÄ:
* Sama palkka kuin vakituisilla työntekijöillä (Pohjapalkka + provisiot + bonukset. Keskimäärin 2250 €/kk)
* Sopivat kesäiset työajat 9-15.30 arkisin, viikonloput ja valoisat illat vapaana!
* Modernit ja ilmastoidut toimistot, joissa ei hiki valu helteelläkään
* Kesän myyntikilpailut, joissa palkintona lahjakortteja, elektroniikkaa ja riihikuivaa
* Buustia työpäivään yrityksen tarjoamalla aamupalalla tai välipalalla

Paikkoja on rajoitetusti ja valitsemme tiimeihimme vain parhaat tekijät, joten hae jo tänään ja valmistaudu kertomaan meille, miksi sinä olet juuri sopiva tyyppi Primelle!

Hakeminen toimii seuraavalla tavalla:
Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttämiseen menee 2 minuuttia. Me tsekkaamme hakemuksesi läpi 24 tunnin kuluessa ja mikäli mitään estettä ei ilmene, niin sitten soitamme Sinulle, niin sovitaan työhaastattelu. Ja tästäpä se prosessi lähtee etenemään eli hakemuslomakkeen täyttöön nyt!

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 12.3.2022.

Tutustu meihin somessa, koska siellä meillä on aitoa menoa!
Facebook
Instagram


Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAE KESÄTÖIHIN TÄSTÄ

Me4
TÄYTÄ HAKEMUS