fbpx

KESÄTYÖ, JOKA ON ENEMMÄN!

center

10 KYSYMYSTÄ KESÄTÖISTÄ

1Milloin kesätyöntekijät aloittavat työnsä?
Kesätyöntekijänä voit aloittaa työt jo toukokuussa, mutta viimeistään kesäkuun alussa.
2Millainen on kesätyöntekijän palkkaus?
Kesätyöntekijät saavat meillä täysin saman palkan kuin vakituiset työntekijät. Maksamme pohjapalkan ja sen lisäksi jokaisesta myydystä sopimuksesta kertyvät provisiot. Keskituntiansiomme on 14,8 €/tunti.
3Mitä te myytte ja miksi hakisin töihin teille?
Esimerkiksi sähkösopimuksia ja hyvinvointituotteita! Ja miksi sinä tulisit; Meillä työskentely on antoisaa ja pääset markkinoimaan ihmisille tuotteita, joita ilman he eivät selviä!
4Millaisen vastaanoton myyjä yleensä saa puhelimessa?
Rehellisesti sanottuna hyvän, koska myymämme tuotteet ovat ajankohtaisia ja asiakasta hyödyttäviä!
5Haluan töihin! Miten hakuprosessi etenee?
Hienoa! Ei muuta kuin hakemusta tulemaan nettisivujen kautta. Saamme vuosittain lähes 1000 kesätyöhakemusta, mutta käsittelemme jokaisen hakemuksen. Kutsumme Sinut haastatteluun ja sitten teemme päätöksen yhdessä.
6Miksi Prime Sales on kaupungin paras kesätyöpaikka?
Olemme työllistäneet kesätyöntekijöitä yhteensä satoja! Meillä viihdytään töissä ja työkaverit tsemppaavat toisiaan tuloksiin. Myyntikisat, kylmät virvokkeet ja mukavat työtehtävät tekevät meistä parhaan kesätyöpaikan.
7Onko teillä jotain etuja työntekijälle?
Palkan lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöille ison talon edut, kuten aamupalan, etuseteleitä ja liikuntavuoron. Toki kesätyöntekijätkin pääsevät mukaan legendaarisiin kesäjuhliin sekä osallistuvat kesäkisoihin!
8Millaisia palkintoja myyntikisoissa on?
Päivittäisissä kisoissa palkintoina on mm. lahjakortteja ja muuta pientä kivaa. Viikko- ja kuukausikisoissa palkintoina on aiemmin ollut esim. elektroniikkaa ja arvokkaampia lahjakortteja. Myös ulkomaanreissulla on käyty koko toimiston voimin kisapalkintona.
9Millaiset ovat kesätyöntekijän työvuorot?
Töissä ollaan 9-15.30, joten aamulla saa nukkua pitkään ja illalla ehtii vielä vaikka rannalle tai rullaluistelemaan..
10Millaiset toimistot teillä on? Millaiset työvälineet tarjoatte?
Toimistomme sijaitsevat keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilat ovat modernit ja viihtyisät. Työ tehdään automaattisella tietokonejärjestelmällä, joten se on helppoa ja mukavaa!

HAE KESÄTÖIHIN TÄSTÄ

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY


VIETÄ KESÄ TIENATEN!Palkkaamme nyt valtakunnallisesti yhteensä 50 kesätyöntekijää
Tehtävänäsi on tehdä myyntityötä mm. sähkösopimusten ja hyvinvointituotteiden parissa. Pääset työskentelemään sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kanssa palvellen heidän tarpeitaan. Työ on palkitsevaa ja mukavaa. Tässä tiimissä on eläimellinen meno!

KESÄTYÖN A & O
- Sama palkka kuin vakituisilla työntekijöillä (Keskimäärin 2250 €/kk)
- Sopivat kesäiset työajat 9-15.30 arkisin, viikonloput ja kesäillat voit pyhittää huville
- Modernit ja ilmastoidut toimistot, joissa ei hiki valu helteelläkään
- Primen kuuluisat kesäjuhlat!
- Kesän myyntikilpailu, jossa palkintona lahjakortteja, elektroniikkaa ja riihikuivaa
- Buustia työpäivään aamupalalla joka aamu

Olemme enemmän kuin vain tavallinen kesätyöpaikka.

Prime Sales on ykkösvalinta kesätyöpaikaksi! Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.2021! Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja sovimme haastatteluajan.

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme vähintään 16 vuoden ikää.

Kesäistä ja talvistakin menoa löydät somesta. Käy tsekkaamassa!
Facebook
InstagramPRIME SALES TYÖNANTAJANAPrime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio. Huolehdimme työntekijöistämme, panostamme viihtyvyyteen ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Tällä hetkellä työllistämme lähes 150 myynnin ammattilaista seitsemässä kaupungissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Lisäksi olemme ASML:n Reilun pelin-jäsen ja meillä on edustus telemarkkinointityöryhmässä. Liikevaihtomme kaudella 2019-2020 oli 4,4 milj. € ja kauden 2020-2021 liikevaihtotavoite on 6 miljoonaa euroa.

Meillä kesätyöntekijät otetaan heti samaan tiimiin vakituisten työntekijöiden kanssa. Kesätyöntekijöille kuuluvat kaikki samat edut, ja totta kai teemme työsuhteen alussa kirjallisen työsopimuksen ja kesän päätteeksi työtodistuksen. Primellä työpäivät alkavat maistuvalla aamupalalla ja tauot vietetään esimerkiksi pingistä pelaten! Käytössämme on automaattinen soittojärjestelmä ja laadukkaat asiakasrekisterit, joten työssä ei tarvitse keskittyä muuhun kuin kaupantekoon. Myyntikilpailut kuuluvat myyntityöhön ja Primellä tästä pidetään kiinni! Mahtavat kisapalkinnot kannustavat hyviin suorituksiin ja huipputienesteihin! Ja hei, myös Sinä pääset osallistumaan Primen legendaarisiin kesäjuhliin!


Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2021-kampanjassa.
center

TUTUSTU MEIHIN TARKEMMIN VIDEOIDEN, KUVIEN TAI URATARINOIDEN MUODOSSA!

KESÄ 2021
KEEP CALM & BE PRIME!


TÄYTÄ HAKEMUS