fbpx

URATARINAT JA TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSET PRIME SALES


center
Janne Vierimaa - Buukkari

JANNE VIERIMAA, 41-V, PROJEKTITIIMI, OULU


Oman osaamisen syventämistä

Janne Vierimaa (41) aloitti elokuussa 2019 Primen B2B-tiimissä. Porukka otti minut todella hyvin vastaan ja tuntui heti, että pääsin hyvin mukaan tiimiin.
Puolessatoista vuodessa Janne on saanut tehdä monenlaisia projekteja ja ymmärrys liike-elämästä sekä eri alojen yritysten arjesta ja käytännöistä on kasvanut. Oma osaamiseni liiketoiminnan ja myynnin näkökulmasta on syventynyt. Saan joka päivä mahdollisuuden oppia uutta eri projektien ja Primen omien päämiesasiakkaiden kautta. Lisäksi kontaktoitavien asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut opettavat paljon.
Jannella on takanaan 15 vuoden työkokemus B2C- ja B2B-myynnistä useasta eri yrityksestä. Mieheltä löytyy myös työkokemusta rakennusalalta ja teollisuuden palveluksesta tuotannon ja alemman työnjohdon tehtävistä.

Positiivista asennetta ja tunneälyä

Kuten usea primeläinen, myös Janne kiittelee ympärillään olevia ihmisiä. Mukaan mahtuu monen alan osaajia ja uskomaton määrä elämänkokemusta. On hienoa tehdä hommia näin mahtavassa porukassa!
Esimiehet pyrkivät Jannen mukaan hyödyntämään kunkin vahvuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Omalla kohdallani on ollut hienoa päästä tekemään ICT-alan projekteja.
Työssä ei tarvita yhtä ainoaa oikeaa ominaisuutta, vaan erilaisissa projekteissa vaadittava asiantuntemus opetellaan monin osin matkan varrella. Työssä vaaditaan vastaanottavaista ja avointa mieltä sekä positiivista asennetta. Toki reagointikyky, tunneäly, ihmistuntemus ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joista on varmasti hyötyä.

Mottona: Yllätä itsesi ja tee jotain uutta joka päivä!

Salaisia myyntikikkoja ei Jannella ole, vaan hyvä asiakaskokemus on keskiössä. Olen vakuuttava ja kuuntelen asiakasta. Olen rauhallinen oma itseni ja varma asiastani.
Kun työpäivä on tehtynä, vapaa-aika kuluu avovaimon kanssa. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat niin rakennusarkkitehtuuri, matkustelu, taide, historia ja kulttuuri kuin luonto, liikunta ja musiikkikin.
Myös hyvä ruoka ja juoma sekä erilaisten teknisten härpäkkeiden kanssa säätäminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Lisäksi iso lovi vapaa-ajastani menee tällä hetkellä tietotekniikan opintojen parissa, koska viimeistelen työni ohessa AMK-insinöörin tutkintoa.
TÄYTÄ HAKEMUS