fbpx

OSA-AIKATYÖ ILTAVUORO


center

Paikkakunta: Mikkeli
Avoimet paikat: 5

Iltatöitä opiskelun ohelle?


Palkkaamme nyt mielenkiintoiseen ja ajankohtaiseen työtehtävään 5 uutta työkaveria nykyisten primeläisten joukkoon iltavuoroon. Iltavuorossa on mahdollista tehdä töitä 3-5 iltana viikossa klo 15.30 ja 21 välisenä aikana. Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohessa, mutta myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua.

Meidän tiimissä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimitse asiakkaiden terveystottumuksia ja tarjota heille tuotteitamme iloisella otteella. Pidämme erityisen tärkeänä, että asiakas saa hyvän kokemuksen ja voimme auttaa heidän elämäänsä.

Maksamme kaikille työntekijöille kiinteän tuntipalkan sekä selkeän provision jokaisesta kaupasta, ei pisteytyksiä tai monimutkaisia palkanlaskukaavoja, emmekä vähennä peruutuksia myyjältä.
Haemme tekijöitä ensisijaisesti iltavuoroon (arkisin klo 15.30-21), mutta töitä on mahdollista tehdä aamuyhdeksän ja iltayhdeksän välillä arkipäivinä. Joustavien työaikojen vuoksi tämä työ sopii kaikille opiskelijoille, riippumatta siitä, missä vaiheessa opinnot ovat. Edellytämme ainoastaan, että olet vähintään 16-vuotias ja puhut sujuvasti suomea.

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella kosminen meininki!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 4.10.2021. Duuni alkaa LOKAKUUSSA sopimuksen mukaan.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS