fbpx

KOSMETIIKKAMYYJÄcenter

Paikkakunta: Jämsä & Mikkeli
Avoimet paikat: 5

TERVETULOA OSAKSI MAHTAVAA TYÖYHTEISÖÄ!Etsimme nyt HOHDE-luonnonkosmetiikkaprojektiin viittä uutta ja energistä myyjää tiimiimme, ole siis nopea sillä paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä! HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla.


Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaidemme ihonhoitotottumuksia sekä markkinoida tuotteitamme heille käyttöön. Meille laadukas sekä ammattimainen asiakaskontakti on avainasia, joten jokainen valittu saa hyvän ja kattavan tuote- / myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhönsä. Näin ollen myöskään aiempaa kokemusta myyntialalta ei välttämättä tarvitse. Oma aito kiinnostus kotimaisuuteen sekä kosmetiikkaan on eduksi työssä.


Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön ja viihtyisät työtilat kaupungin parhaalla paikalla hyvien kulkuyhteyksin päässä
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset (keskimääräinen palkka 2250€/kk)
- Palkallisen 10-portaisen PrimeSTEPS™-valmennusohjelman
- Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä!
- Selkeät työajat; Ma-pe klo 9-17, illat ja viikonloput aina vapaat!

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram
Toimi ripeästi ja hae tehtävää 22.3.2021 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella


Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa ja Jämsässä. Liikevaihtomme kaudella 2019-2020 oli 4,4 milj. € ja kauden 2020-2021 liikevaihtotavoite on 6 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 130 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS