fbpx

KOSMETIIKKAMYYJÄ


center

Paikkakunta: Koko Suomi
Avoimet paikat: 6

HAEMME HOHDE-HYVINVOINNIN TIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


Etsimme sua yritteliäs oinas, puhelias kaksonen tai optimistinen jousimies! Myös oivaltavat vesimiehet, kurinalaiset kauriit ja intuitioonsa luotettavat kalat – liittykää Primen jengiin!


Etsimme nyt HOHDE-kosmetiikkaprojektiin kuutta uutta ja energistä myyjää tiimiimme, ole siis nopea sillä paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä! HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Työtä tehdään nykyisten asiakkaiden kanssa, joiden tehdään nykyisten tuotteiden täydennystä ja uusien tuotteiden markkinointia! Eli pääset työskentelemään nykyisten tyytyväisten asiakkaiden kanssa, joka tekee työstä mukavaa ja palkitsevaa!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän palkkauksen ja kannustavan työyhteisön. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa loistavat valmiudet toimia menestyksellisesti asiakashankinnan eri tehtävissä.

Miksi tulla meille duuniin?
• Palkkausmallimme on selkeä, koska maksamme jokaisesta kaupasta provisiot ja lisäksi bonukset kuukausittain (Keskimäärin 2100 €/kk)
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena
• Tarjoamme kaikki työhön tarvittavat laitteet käyttöösi
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Paikkoja on rajoitetusti ja valitsemme tiimeihimme vain parhaat tekijät, joten hae jo tänään ja valmistaudu kertomaan meille, miksi sinä olet juuri sopiva tyyppi Primelle!

Hakeminen toimii seuraavalla tavalla
Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttämiseen menee 2 minuuttia. Me tsekkaamme hakemuksesi läpi 24 tunnin kuluessa ja mikäli mitään estettä ei ilmene, niin sitten soitamme Sinulle, niin sovitaan työhaastattelu. Ja tästäpä se prosessi lähtee etenemään eli hakemuslomakkeen täyttöön nyt!

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten voit myös pistää viestiä tai soittaa suoraan meidän ihanalle Katjalle (p.0405763846)

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella kosminen meininki!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 24.1.2022. Työt alkavat TAMMI-HELMIKUUSSA sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella.

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS