fbpx

FRESKA-TIIMIIN


center

Paikkakunta: OULU
Avoimet paikat: 6

LEIPÄÄ JA SIRKUSHUVEJA FRESKAN TIIMISSÄ!


Niin paljon muuta, kuin vain perinteistä puhelinmyyntiä!!! Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden trendejä perinteisillä aloilla? Haluatko helpottaa tavallisten ihmisten arjen kiireitä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!
Freskan halu on helpottaa ihmisten arkea, tarjoamalla kuluttajille erinomaista siivouspalvelua koteihin. Erittäin toimivan tilaus- ja hallinnointijärjestelmän myötä kuluttajat saavat täysin uudenlaisen palvelukokemuksen. Freska tarjoaa Suomen suosituinta ja laadukasta kotisiivouspalvelua ja takana on jo yli 500 000 siivottua kotia.

Haemme nyt Ouluun Freskan tiimiin kuutta henkilöä rakentamaan tästä tämän päivän ja tulevaisuuden menestystarinaa. Tehtävänäsi on kartoittaa kiinnostuneiden asiakkaiden kotisiivouksen käyttötottumuksia sekä helpottaa heidän arkeaan markkinoimalla kotisiivous heille käyttöön.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän kiinteän palkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa loistavat valmiudet toimia menestyksellisesti useissa eri tehtävissä.

Miksi tulla meille duuniin?
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla.
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta kuukausipalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin 2500 €/kk, mutta parhaimmillaan yli 5500 €/kk)
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan.
• Tarjoamme työpaikallamme aamiaisen, joten saat aloittaa jokaisen työpäiväsi kylläisenä.
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Tutustu meihin somessa, koska siellä meillä on eläimellinen meno!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 24.9.2021. Duuni alkaa maanantaina 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

TÄYTÄ HAKEMUS