fbpx

ASIAKASPALVELIJA FORTUM-TIIMIINcenter

Paikkakunta: KUOPIO

Palkkaamme nyt Fortumin tiimiin lisää osaavia joukkuepelaajia!Oletko aktiivinen ja oma-aloittainen ihminen, joka haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa heitä auttaen?
Jos vastaat kyllä, niin olet etsimämme henkilö!
Fortumin tiimissä työsi on monipuolista, koska käytössäsi on kaikki tuotteet palveluvalikoimasta ja täten pääset tarjoamaan asiakkaalle aina parhaiten sopivan palvelun.
Asiakkaat ovat Fortumin olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle! Työ on palkitsevaa työtä nykyasiakkaiden kanssa ja tavoitteena on luoda timanttinen asiakaskokemus jokaiselle asiakkaalle.

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön etuineen (aamupala, lounasetu, bonukset)
- Pääset työskentelemään Suomen luotetuimman sähköyhtiön tuotteiden parissa
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka(1500-2000€/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset. Pelkän takuupalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla, vaan voit tienata meillä 3000-5000€/kk!
- Palkalliset PrimeSteps™-valmennukset työsi tueksi

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!

Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Antti Veteläiselle (040 701 36 82) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Palkkaamme jo hakuaikana, joten ole tehokas ja lähetä hakemus jo tänään!

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa ja Jämsässä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 3,5 milj. € ja vuoden 2020 liikevaihtotavoite on 4,5 milj. €. Työllistämme yli 100 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen..

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS