fbpx

MYYNTIHENKILÖ FORTUM-TIIMIIN


center

Paikkakunta: KOKO SUOMI - KONTTORILLA, ETÄNÄ TAI HYBRIDINÄ

HAEMME FORTUMIN TIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


Uusia tuulia elämään? Ehkä alanvaihto mielessä? Kenties uutta näkökulmaa työntekoon?

Mitä meillä saa?
Me annamme ihmiselle mahtavan työpaikan, jossa ihmisestä huolehditaan aidosti. Meillä ihmisiä valmennetaan jatkuvasti, jotta työ tuntuu mielekkäältä. Tarjoamme turvallisen, mutta kannustavan palkkamallin, jossa palkka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä tulosten mukaan kertyvistä palkkioista. Keskimäärin tässä tehtävässä ansaitaan 2250 €, mutta parhaimmat louhivat joka kuukausi yli 4000 €:n tiliä. Jokainen työntekijä pääsee mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, joka antaa Sinulle arvokasta oppia sekä tätä työtä että tulevaisuutta varten.

Mitä meillä tehdään?
Meillä myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja luodaan yhdessä timanttisia asiakaskokemuksia. Myyntineuvottelijana tehtäväsi on markkinoida Fortumin energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille ja meillä on tästä parempi kokemus kuin kenelläkään Suomessa. Halutessaan meillä pääsee myös etenemään esimiestehtäviin ja meillä onkin paljon hienoja uratarinoita kerrottavana Sinullekin. Myynti tässä myyntiorganisaatiossa on todella paljon muuta kuin perinteinen tylsä myyntityö, joten ole ennakkoluuloton ja tutustu meihin tarkemmin!

Mitä meillä arvostetaan?
Arvostamme ihmisiä! Toki olemme kiinnostuneita Sinusta, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Tule juttelemaan kanssamme työmahdollisuuksista ja kuulemaan, miksi Prime on Sinun seuraava askel! Meillä on töitä Sinulle vaikkapa kausiluonteisesti tai vaikka loppuelämäksi.

Lähetä työhakemus näppärästi nettisivujemme kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Jos haluat välttää perinteisen hakemuksen kirjoittamisen, niin, sen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Jarno Salliselle (0442737139 tai jarno.sallinen@primesales.fi) ja sopia porinatuokion.

Ps. Aiemmin mainittuihin uratarinoihin voit tutustua KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!
Pps. Pyrimme olemaan aktiivisia somessa, joten käy katsomassa aitoa menoa Instasta ja Facesta
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS