fbpx

MYYNTINEUVOTTELIJA FORTUM-TIIMIINcenter

Paikkakunta: KUOPIO, TORNIO

Haemme Fortumin myyntitiimiin energisiä myyntineuvottelijoita kokoaikaiseen työsuhteeseenMyyntineuvottelijana tehtäväsi on myydä energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Työ on helppoa, palkitsevaa ja sopii kaikille!
Myyntineuvottelijana tehtäväsi on myydä Fortumin energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Myyntiosaamisesi jatkuva kehittyminen ja hyvät tulokset ovat taatut jatkuvan koulutuksen ja valmennuksen kautta.
Työhön ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme vaadi aiempaa kokemusta. Jokainen työntekijä pääsee mukaan palkalliseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, joka antaa Sinulle arvokasta oppia sekä tätä työtä että tulevaisuutta varten. Tärkeintä on hyvä asenne!

Odotamme Sinulta:
- Aktiivista otetta työskentelyyn iloisessa tiimissä
- Tervettä ahneutta ja kaupannälkää
- Halua oppia uusia asioita ja saada arvokasta oppia elämää varten

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön ja kaupungin parhaat työkaverit
- Saat Fortumin eli Suomen luotetuimman sähköyhtiön tuotteet käyttöösi
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka(1500-2000€/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset. Pelkän takuupalkan varassa Primellä ei tarvitse kenenkään olla, vaan voit tienata meillä 3000-5000€/kk!
- Kannustavat myyntikilpailut (palkintoina mm. ulkomaanmatkoja, lahjakortteja sekä elektroniikkaa)
- Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä!

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!
Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Antti Veteläiselle (040 701 36 82) ja kysellä lisää työtehtävästä

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Palkkaamme jo hakuaikana, joten ole tehokas ja lähetä hakemus jo tänään! Työt alkavat toiveidesi mukaan heinä- tai elokuussa.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa ja Jämsässä. LLiikevaihtomme kaudella 2019-2020 oli 4,4 milj. € ja kauden 2020-2021 liikevaihtotavoite on 6 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS