fbpx

ETÄTÖIHIN MARKKINAJOHTAJALLE


center

Me olemme toimineet 10 vuotta myyntialalla ja kasvaneet markkinajohtajaksi työllistäen nykyään yli 150 henkilöä Suomessa.


Tuntuvatko ruuhkaiset työmatkat hermoja raastavilta? Tuntuuko ettei työpaikalla saa keskityttyä kunnolla? Tuntuuko arjen askareet työpäivän päätteeksi liian raskailta? Aiheuttaako toimistolla oleva jatkuva härdelli kuormittavuutta?

Helpotusta luvassa! Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä, tee kotiaskareita tauoilla, kuormittavuus vähenee ja mahdollistaa näin laadukkaamman elämän. Sinulle jää aikaa enemmän Sinulle tärkeille asioille, kuten perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Saamme iloksenne ilmoittaa, että olemme tuoneet modernin etätyö mahdollisuuden Teidän kaikkien ulottuville! Tee töitä mistä haluat: mökiltä, mummolasta, kaverilta, ulkomailta tai omasta keittiöstä. Vaihtoehdot ovat rajattomat!
Meidän kanssamme pääset toteuttamaan tätä jo pitkään toivottua etäkonseptia, jossa osaavat esihenkilömme ovat koko ajan kanssanne. Vain klikkauksen päässä.

Teemme erilaisia myynti -ja asiakaspalveluprojekteja suomen johtaville brändeille kuten Fortum ja Kotimaan Energia. Työ on helppoa ja onnistumisen iloja on helppo saada! Me emme vaadi sinulta akateemista koulutusta tai aiempaa kokemusta. Meille riittää suomen kielen sujuva osaaminen ja riittävä asenne! Jokainen työntekijämme nimittäin pääsee mukaan palkalliseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme. Tämä 10-portainen PrimeSTEPS -valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä ja tätä on mahdollista soveltaa myös omassa henkilökohtaisessa elämässä ja ohjelma auttaa Sinua varmasti myös jatkossa!

Palkkamallimme on hyvin kannustava ja jokaisesta kaupasta maksetaan. Tässä tehtävässä on mahdollista ansaita aloittelijana 3000-4000 €, mutta ennätystili on tässä projektissa hieman yli 7000 €/kk. Palkkiomallimme on siis kilpailukykyinen, selkeä ja reilu (pohjapalkka+provisiot / takuupalkka). Tämä mahdollistaa sen, että palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin vähintään takuupalkan, joka on siis nimensä mukaisesti huonon kuukauden turvallinen takuu, jotta elämästä selviää. Mutta kumpikaan meistä ei huonoa tiliä halua, joten opit haltuun ja kohti 7000 € tiliä ja vieläpä siistillä sisätyöllä!

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin pistä viestiä tai soittaen suoraan meidän Miidulle (0401411591), Jarnolle (0442737139) tai Jirille (0401503475). Joku tästä kolmikosta ottaa sinuun yhteyttä ja haluaa ehdottomasti haastatella myös Sinut!

Voit myös lähettää työhakemuksen näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Aikaa lomakkeen täyttämiseen kuluu 2-3 minuttia, joten ei paha!

Meidän meininkiin voit tutustua lisää:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS