fbpx
center

BUUKKAUSPALVELU - AVAAMME TEILLE OIKEAT OVET!

16

SÄHKÖPOSTEJA/PÄIVÄ/HLÖ

23058

LAADUKASTA ASIAKASKOHTAAMISTA JÄRJESTETTY

73

YLÄFEMMOJA PÄIVÄSSÄ

BUUKKAUSPALVELU : VISIOMME
PUHUMALLA TULOKSIIN!

Visiomme ”opening the right doors for you” on lähtökohtamme purkaa sellainen ansa, johon buukkauspalvelulla on vaarana usein astua: turhat tapaamiset, jotka on sovittu ymmärtämättömyydestä. Me sovimme puolestanne laadukkaita tapaamisia oikeaan kohderyhmään ja teidän tehtävänä on mennä tapaamisiin. Niin ja tehdä kauppoja!
Voitte nauttia tapaamisten tuomista tuloista ilman, että aikanne ja rahanne kuluu henkilöstön buukkauksen seurantaan tai omien buukkaajien palkkaamiseen. Myyntiä tekevän ihmisen on tuottavinta olla myymässä, me hoidamme tapaamisten sopimisen!

MIKSI OLEMME TEILLE OIKEA KUMPPANI?

Kyse on paljon muustakin kuin myyntitapaamisten sopimisesta miellyttävällä spiikillä. Kuten aidosta yhteistyöstä, jossa myös buukkitiimillä on kasvot. Uskomme suoraan ja viiveettömään kommunikointiin soittajien ja myyjien välillä. Tällöin soittajat oppivat asiakkaidemme liiketoiminnan nyanssit tehokkaimmin, mikä tuo lisää ulottuvuutta ja substanssia tuleviin puheluihin.
Käytämme useimmissa projekteissa pikaviestinalustoja, kuten Telegramia tai WhatsApp-ryhmiä tällaista kommunikointia varten. Keskittyminen molemminpuoliseen kommunikaatioon on tapamme tulla lähelle asiakasta.

ME AUTAMME TEIDÄT PUHUMALLA TULOKSIIN!

Asiakkaamme ovat kehuneet meitä laadukkaista tapaamisista ja heidän elämänsä helpottamisesta. Hyödynnämme nimittäin asiakkaidemme järjestelmiä (esim. sähköpostit, kalenterikutsut, CRM), eli pyrimme toimittamaan tapaamiset suoraan kalenteriin. Tätä helpottaa myös pilvessä tapahtuva raportointi, jossa tiedot päivittyvät päivittäin. Lisäksi tarjoamme projekteihin myös soittolistat kaupan päälle, mikäli asiakkailla ei ole sellaista omasta takaa.

Yksinkertaisuudessaan buukkauspalvelussamme tuotamme teille lisää laadukkaita tapaamisia ja siten kasvatamme asiakasmääräänne. Buukkaus on yksi helpoimmista tavoista hankkia lisää asiakkaita ja kokonaisuutena buukkaus on kustannustehokas asiakashankinnan muoto! Meillä on kokemusta buukkauskampanjoiden toteuttamisesta useille toimialoille.

MISTÄ MUODOSTUU BUUKKAUSPALVELUN HINTA?

Hinnoittelumme on erittäin yksinkertainen.

1. Laskutamme vain toteutuneista tapaamisista. Peruutuksia ei laskuteta. Yhdellä tapaamisella on kiinteä hinta (keskiarvo 150 €)
2. Aloitusmaksu 300-500 €
3. Soittolistan tarjoamme kaupan päälle

Ei piilokuluja asiakkaalle. Selkeä ja yksinkertainen.

MIKSI OLEMME SUOMEN PARAS BUUKKAUSFIRMA ?

LISÄPALVELUT

ASIAKKAAMME OVAT PÄÄSSEET PUHUMALLA TULOKSIIN - KOKEMUKSIA PRIME SALESIN BUUKKAUSPALVELUSTA!


Prime Sales on auttanut Oulun asiakasratkaisupäällikkö Antti Vaselaa asiakastapaamisten sopimisessa helmikuusta 2016 asti. Tapaamisia on sovittu muun muassa Ouluun, Vaasaan, Rovaniemelle, Kokkolaan ja Ylivieskaan kaikkiaan yli 300 kappaletta.

Antti Vasela


’Ns. kylmäsoittelu ei lähtenyt meillä itse toteutettuna tuottamaan ja tämä johtui luultavimmin siitä, että myyjämme yrittivät myydä sovelluksen jo puhelimessa kun olisi ollut parempi buukata tapaamisaika. Tämä oli kehityskohta, johon haimme ratkaisua buukkauksen ulkoistamisella. Yhteistyötä on jatkettu vielä pilottikauden jälkeen syksystä 2015 eteenpäin.

Jenni Tuliniemi

Prime Sales käynnisti ja vastasi Sopimuskoneen uusasiakashankinnasta kevään 2018. Soittotiimi koostui neljästä henkilöstä, jotka sopivat Sopimustiedon myyjille yhteensä 1664 etäesittelyä. Myyjiin pidettiin päivittäin yhteyttä chat-palvelu Telegramin avulla, mikä auttoi soittajia omaksumaan tuotteen nyanssit erityisen hyvin.


Mika Ahola


Projektin aloitus hoidettiin ripeästi, kuitenkin perehtymällä tahtotilaamme riittävän laajasti. Konkreettisia tuloksia saatiin nopeasti ja tuloksista raportointiin päivittäin. Olemme saaneet Prime Salesin soittajista pelkästään hyvää palautetta uusilta kumppaneiltamme. Suosittelen!

Petri Jaatinen

Kokemuksia buukkauspalvelusta

Katso videolta asiakkaamme tyytyväiset kommentit PrimeTIME™-palvelustamme!


Jens Sundqvist, WorkRelax

Me autamme teitä täyttämään myyntitavoitteenne. Täytä lomake ja olemme yhteydessä pikimmiten!

YHDESSÄ YHTEISIÄ TAVOITTEITA KOHTI!
KUINKA VOIMME AUTTAA TEITÄ?


TÄYTÄ HAKEMUS