fbpx

ASIAKASPALVELIJA


center

Paikkakunta: OULU, SEINÄJOKI, HÄMEENLINNA sekä ETÄNÄ MISTÄ VAAN!

HAEMME ASIAKASPALVELUTIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen ihminen, joka haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa heitä auttaen?

Jos vastaat kyllä tai jopa ehdottomasti kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Tässä työssä olet yhteydessä nykyisiin asiakkaisiimme ja selvität heidän tyytyväisyyden nykyisiin palveluihin ja päivität asiakkaan palvelut ajan tasalle. Työ sisältää asiakaspalvelua sekä myyntityötä ja vastaat asiakasyhteydenpidosta pääosin puhelimitse ja sähköpostitse.

Työ vaatii keskittymistä ja intoa, mutta on helppoa ja mukavaa työtä.

ODOTAMME SINULTA

- Tahtoa työskennellä kaupungin parhaassa työpaikassa
- Ihmisten kanssa toimeen tulemista
- Aktiivista otetta työhön

TARJOAMME SINULLE

- Loistavan työympäristön etuineen
- Mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavan energiabrändin parissa
- Parhaan palkkausmallin; Tässä tehtävässä ansaitaan keskimäärin 3300 €/kk ja parhaina kuukausina 4500-5000 euroa. Takuulla vähintään 2250 €.
- Koulutuksen työtehtäviin sekä jatkuvan valmennuksen

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella upea meininki!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Virallinen hakuaika päättyy 30.4.2022. Duuni alkaa toukokuussa sopimuksen mukaan.

Hakeminen toimii seuraavalla tavalla:
Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttämiseen menee 2 minuuttia. Me tsekkaamme hakemuksesi läpi 24 tunnin kuluessa ja mikäli mitään estettä ei ilmene, niin sitten soitamme Sinulle, niin sovitaan työhaastattelu. Ja tästäpä se prosessi lähtee etenemään eli hakemuslomakkeen täyttöön nyt!SEINÄJOELLA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee jumalainen Jere Järvinen. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jeren tavoitat (0408251841), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HÄMEENLINNASSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee ihana Tiina Saarela. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Tiinan tavoitat (0442382238), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

HYBRIDITIIMISSÄ JA OULUSSA tämän tiimin esihenkilönä työskentelee mahtava Miidu Khalifa. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Miidun tavoitat (0401411591), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.


Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021

TUTUSTU TULEVIIN TYÖKAVEREIHISI TÄSTÄ ALTA

TÄYTÄ HAKEMUS