fbpx

ASIAKASPALVELIJA


center

Paikkakunta:Oulu, Kuopio, Seinäjoki, Tornio, Turku
Avoimet paikat: 25

HAEMME ASIAKASPALVELUTIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


Hei asiakaspalvelun superammattilainen tai sellaiseksi havitteleva – liity meihin!

Haloo asiakaspalvelun keltanokka ja noviisi – vai tituleeraatko itseäsi kenties asiakaspalvelun konkariksi ja ekspertiksi? Kuulutpa kumpaan ryhmään tahansa, meillä olis sulle duunia tarjolla! Haemme asiakaspalvelijoita hoitamaan nykyisiä asiakassuhteitamme. Palveluvalikoimamme on laaja ja työskentelemme lukuisten tunnettujen brändien parissa.

Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Opetamme, kannustamme ja tuemme työntekijöitämme. Uskomme siihen, että työ tekijäänsä opettaa ja juuri sä voit olla seuraava nouseva tähtemme!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvän tuntipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut myynnin tekijä. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa loistavat valmiudet toimia menestyksellisesti asiakashankinnan eri tehtävissä.

Palkkamme muodostuu takuupalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan jokaisesta tehdystä kaupasta. Näiden lisäksi käytämme erillistä bonusjärjestelmää, jonka avulla pystyt ansaitsemaan lisää riihikuivaa rahaa. Keskimääräinen kuukausipalkkamme on 2500 €/kuukaudessa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi on mahdollisuus ansaita erilaisia lahjakortteja tai etuseteleitä, elektroniikkaa, ulkomaanmatkoja tai muita huippuja palkintoja.

Miksi tulla meille duuniin?
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla.
• Palkkausmallimme muodostuu turvallisesta takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta sekä bonuksista. (Keskimäärin 2500 €/kk)
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan.
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena.
• Tarjoamme työpaikallamme aamiaisen, joten saat aloittaa jokaisen työpäiväsi kylläisenä.
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella kosminen meininki!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 14.10.2021. Työt alkavat LOKAKUUSSA sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021

TUTUSTU TULEVIIN TYÖKAVEREIHISI TÄSTÄ ALTA

TÄYTÄ HAKEMUS