fbpx

ASIAKASPALVELIJA


center

Paikkakunta: OULU, SEINÄJOKI, HÄMEENLINNA sekä ETÄNÄ MISTÄ VAAN!

HAEMME ASIAKASPALVELUTIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen ihminen, joka haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa heitä auttaen?

Jos vastaat kyllä tai jopa ehdottomasti kyllä, niin olet etsimämme henkilö!

Tässä työssä olet yhteydessä nykyisiin asiakkaisiimme ja selvität heidän tyytyväisyyden nykyisiin palveluihin ja päivität asiakkaan palvelut ajan tasalle. Työ sisältää asiakaspalvelua sekä myyntityötä ja vastaat asiakasyhteydenpidosta pääosin puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaat ovat Fortumin olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Työ vaatii keskittymistä ja intoa, mutta on helppoa ja mukavaa työtä.

ODOTAMME SINULTA

- Tahtoa työskennellä kaupungin parhaassa työpaikassa
- Ihmisten kanssa toimeen tulemista
- Aktiivista otetta työhön

TARJOAMME SINULLE

- Loistavan työympäristön etuineen
- Mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavan energiabrändin parissa
- Parhaan palkkausmallin; Tässä tehtävässä ansaitaan keskimäärin 3300 €/kk ja parhaina kuukausina yli 4500 euroa.
- Koulutuksen työtehtäviin sekä jatkuvan valmennuksen

Tutustu meihin somessa, koska siellä on todella upea meininki!
Facebook
Instagram

Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin pistä viestiä meidän mahtavalle Miidulle (0401411591, miidu.khalifa@primesales.fi) tai jämäkälle Jirille (0401503475, jiri.mikkola@primesales.fi). Miidu tai Jiri ottaa sinuun yhteyttä ja haluaa ehdottomasti haastatella myös Sinut!

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Virallinen hakuaika päättyy 12.1.2022 Duuni alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan.

Hakeminen toimii seuraavalla tavalla:
Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta. Lomakkeen täyttämiseen menee 2 minuuttia. Me tsekkaamme hakemuksesi läpi 24 tunnin kuluessa ja mikäli mitään estettä ei ilmene, niin sitten soitamme Sinulle, niin sovitaan työhaastattelu. Ja tästäpä se prosessi lähtee etenemään eli hakemuslomakkeen täyttöön nyt!


Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021

TUTUSTU TULEVIIN TYÖKAVEREIHISI TÄSTÄ ALTA

TÄYTÄ HAKEMUS