fbpx

ASIAKASHANKKIJAcenter

Paikkakunta: Oulu, Seinäjoki, Tornio, Hämeenlinna, Turku

Tule osaksi mahtavaa tiimiä, jossa töitä tehdään hymy huulilla ja luodaan samalla timanttisia asiakaskokemuksia!Primellä pääset tekemään erilaisia myynti- ja markkinointikampanjoita kaupungin parhaassa työyhteisössä. Myymme mm. sähkösopimuksia, hoidamme asiakaspalvelua sekä teemme buukkausta asiakasyrityksillemme. Työtehtävään ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme vaadi aiempaa kokemusta. Lisäksi tukenasi on koulutettu ja valmentava esimiestiimi.

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön ja viihtyisät työtilat kaupungin parhaalla paikalla hyvien kulkuyhteyksin päässä
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka (1500 €/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset (keskimääräinen palkka 2250€/kk)
- Palkallisen 10-portaisen PrimeSTEPS™-valmennusohjelman
- Joka aamu työpaikalla on tarjolla ilmainen aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä!
- Selkeät työajat; Ma-pe klo 9-17, illat ja viikonloput aina vapaat!
- Kannustavat myyntikilpailut (palkintoina mm. ulkomaanmatkoja, lahjakortteja sekä elektroniikkaa)

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin sopivat tekijät!

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa sekä Turussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,2 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,8 milj. €. Työllistämme yli 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS