fbpx

BUUKKAAJA / AJANVARAAJA


center

Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua auttaa myyjiä sopimalla heille tapaamisia? Buukkari on myyjien etulinjan apuri, joka on yhteydessä B2B- tai B2C-asiakkaisiin ja sopii myyjän puolesta tapaamisaikoja. Tässä työssä ei siis myydä mitään, paitsi itseään, omaa ääntä ja ajatuksia.Tässä tehtävässä on se hyvä puoli, että saat kivan kuukausipalkan mutta myös bonukset. Meillä sinut ja työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 1750-2000 € pohjapalkan sekä kannustavan bonusmallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi! Kokemuksen karttuessa pääset etenemään senior-vaiheeseen, jossa kiinteän palkkasi osa nousee vielä aloituspalkasta. Parhaillaan senior-vaiheeseen pääsee muutamassa kuukaudessa!

Pääset tekemään monipuolisesti projekteja B2B- sekä B2C-puolelle, mutta toki otamme huomioon vahvuutesi ja kohdistamme osaamisesi projekteihin sen mukaisesti. Toimimme lukuisten asiakkaiden kanssa, joiden palvelut vaihtelevat laidasta laitaan. Muutama esimerkki asiakkaidemme liiketoiminnoista: ohjelmistokehitys, taloyhtiöiden älyratkaisut, ajoneuvot, HR-työkalut, markkinointi, koulutukset, SaaS-palvelut. Lista on pitkä!

MUUTA INFOA

-Työpaikka sijaitsee Oulussa modernissa toimistossa Technopoliksessa aivan keskustassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä.
-Työaika arkisin 8-16 tai 9-16.30
-Työtä voi tehdä hybridimallilla eli osan viikosta toimistolla ja osan esim. kotikonttorilta
-Työllistyt suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen
-Aamupalaa, välipalaa, kahvikonetta, pleikkaria, pingispöytää, illanviettoja, palkintomatkoja eli sirkushuveja löytyy normaalin työn vastapainoksi!
-Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Hakuaika päättyy 19.4.2022. Haastattelemme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Työt alkavat huhti-toukokuussa sopimuksen mukaan.

Tämän tiimin esihenkilönä työskentelee upea Jonne Riikola. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jonnen tavoitat (044 970 2931), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.


Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme pääosin modernissa etätyöympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

JEP! ME TÄSSÄ KUVASSA VOIDAAN OLLA SUN TULEVIA TYÖKAVEREITA - TUTUSTUTAANKO?

TÄYTÄ HAKEMUS