fbpx

AJANVARAAJA/BUUKKARI
center

Paikkakunta: Oulu
Avoimet paikat: 3

HAEMME BUUKKARITIIMIIMME UUSIA TEKIJÖITÄ


She/her, he/him, they/them – haluakko nää alakaa meitä?

Haemme buukkareita erilaisiin ajanvarausduuneihin. Ootpa she/her, he/him tai they/them, ovemme ovat avoinna juuri sulle, koska meillä Primellä kaikki kukat saavat kukkia!

Tarjoamme sulle duunia erilaisten buukkausprojektien parissa. Tehtävänäsi on sopia puhelimitse tai sähköisissä kanavissa tapaamisaikoja, joissa asiakkaamme pääsevät esittelemään tuotteitaan tai palveluitaan tarkemmin. Jos osaat jo buukkaushommat – HIENOA – mutta jos haluat vasta oppia – sekin on aivan yhtä hienoa!

Yhdistävänä piirteenä kaikilla primeläisillä on intohimo myyntiin, ilo palvella asiakasta sekä halu tuottaa asiakkaalle loistava asiakaskokemus!

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan ja kannustavan bonusjärjestelmän. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut tekijä. Kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaamme, joka antaa loistavat valmiudet toimia menestyksellisesti eri tehtävissä myös tulevaisuudessa.
Kilpailukykyisen palkan lisäksi on mahdollisuus ansaita erilaisia lahjakortteja tai etuseteleitä, elektroniikkaa, ulkomaanmatkoja tai muita huippuja palkintoja.

Miksi tulla meille duuniin?
• Tarjoamme huipun työyhteisön ja viihtyisän työympäristön kaupungin parhaalla paikalla.
• Palkkausmallimme muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä bonuksista
• Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan.
• Osaavat esihenkilöt ovat työsi tukena.
• Tarjoamme työpaikallamme aamiaisen, joten saat aloittaa jokaisen työpäiväsi kylläisenä.
• Teemme lyhempää työpäivää arkisin klo 9–15.30 eli olemme vapaalla illat ja viikonloput!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian.

HUOM! Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan oman kaupunkisi toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Tutustu meihin somessa, koska siellä meillä on eläimellinen meno!
Facebook
Instagram

Palkkaamme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Hakuaika päättyy 18.10.2021. Duuni alkaa LOKA-MARRASKUUSSA sopimuksen mukaan palkallisella koulutuksella.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

center

HAKEMUS

Tyokaverit_primesales_2_2021
TÄYTÄ HAKEMUS