fbpx

AJANVARAAJA/BUUKKARI

center

Paikkakunta: Oulu


Uusien toimeksiantojen myötä palkkaamme nyt kaksi tehokasta AJANVARAAJAA/BUUKKARIA. Meillä sinun ei tarvitse lähteä soitellen sotaan. Opetamme kaikki alan niksit ja koulutamme työntekijämme rautaisiksi ammattilaisiksi.

Tässä tehtävässä saat sopia puhelimitse ja sähköisissä kanavissa asiakkaillemme tapaamisaikoja, joissa he pääsevät esittelemään tuotteitaan/palveluitaan tarkemmin. Arvostamme aiempaa näyttöä yritysmyynnistä ja buukkaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Tärkeää on myös, että saat yrityspäättäjät kiinnostumaan tuotteesta ja pystyt perustelemaan, miksi heidän kannattaisi käyttää aikaansa tutustuakseen tarkemmin tuotteeseen.

Primellä tilipussi muodostuu 1500 €:n kiinteästä kuukausipalkasta sekä bonuksista. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla. Keskimäärin tässä tehtävässä ansaitaan 2500 €/kk, joten pelkän kiinteän kuukausipalkan varassa kenenkään ei tarvitse Primellä olla. Kilpailukykyisen palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, ulkomaanmatkoilla ja muilla mahtavilla palkinnoilla. Näin pääsemme yhdessä puhumalla tuloksiin!

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Emme etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan palkkaamme töihin parhaat tekijät!
Jos haluat nopeasti töihin, niin perinteisen hakemuksen sijaan voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Juhani Päivärinnalle (0503593322) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:

Facebook
Instagram
Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa ja Turussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS