MIKÄ MEISTÄ TEKEE ERINOMAISEN TYÖPAIKAN JUURI SINULLE?

AVOIMET TYÖPAIKAT

HUIPPUMYYJÄ, OULU, KUOPIO, SEINÄJOKI, TORNIO, HÄMEENLINNA

Ei tyhjän lässyttäjille! Suomen kovapalkkaisin puhelinmyyjä ei ole mikään tyhjän lässyttäjä. Ei. Hän tietää mistä kana pissii ja milloin. Hae meille ja tee itsestäsi Suomen kovapalkkaisin puhelinmyyjä. Meillä se onnistuu!
LUE LISÄÄ JA JÄTÄ HAKEMUS
center

MYYNTINEUVOTTELIJA -

SEINÄJOKI, TORNIO, HÄMEENLINNA

Haemme myyntineuvottelijoita. Meillä sinun ei tarvitse lähteä soitellen sotaan. Opetamme kaikki alan niksit ja koulutamme työntekijämme rautaisiksi ammattilaisiksi.
LUE LISÄÄ JA JÄTÄ HAKEMUS
center

TÄYTÄ HAKEMUS

NOPEAT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

1MILLAINEN PALKKAUS PRIMELLÄ ON?
Maksamme tuntipalkkaa projektista riippuen 8-13 €/h (1300-2000 €/kk), jonka lisäksi provisiot. Meillä myyjän ansainta ei siis ole ainoastaan tulossidonnainen. Kiinteä pohjapalkka tuo turvaa, mutta hyvillä myynneillä ansaitset vielä enemmän. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot (realistisesti jopa 5000 €/kk) eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Tämän lisäksi tarjoamme muita etuja, kuten maistuvan aamupalan joka aamu! Hae meille ja tee itsestäsi Suomen kovapalkkaisin puhelinmyyjä.
2EI KOKEMUSTA OLLENKAAN, JOUDUNKO SUORAAN LUUREIHIN?
Jokainen työntekijä pääsee osaksi PrimeSTEPS-valmennusohjelmaa. Meillä on kattava alkukoulutus, jonka aikana opastetaan sekä myyntiin että myytäviin tuotteisiin. Alkukoulutuksen jälkeenkään myyjiä ei jätetä yksin, vaan osaavat esimiehet ja tiimikaverit pitävät huolen siitä, että jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittyä huippumyyjäksi. Lisäksi kuukausittain järjestetään koulutuksia eri aiheiden tiimoilta!
3MILLAISET TYÖAJAT TEILLÄ ON?
Työajat ovat hyvät ja joustavat. Lähtökohtaisesti työskentelemme ma-pe klo 9-17 eli illat ja viikonloput ovat aina vapaat. Olemme joustavia työaikojen suhteen, joten rohkeasti vain työhaastatteluun, jotta löydämme yhdessä parhaan ratkaisun Sinulle!
4MISTÄ SYNTYY VOITTAJAFIILIS?
Koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja töitä tehdään hyvällä mielellä. Tämän lisäksi erilaiset myyntikisat tuovat arkeen säpinää; palkintoina kisoissa on mm. ulkomaanmatkoja, elektroniikkaa ja lahjakortteja. Viimeksi kävimme helmikuussa palkintomatkalla Riikassa ja syksyllä suuntaamme taas jonnekin! Kun sinä pärjäät, mekin pärjäämme. Siitä tulee Voittajafiilis.
5HALUAN TÖIHIN, MITEN PROSESSI ETENEE?
Lähetä hakemus nettisivujemme kautta, käsittelemme jokaisen hakemuksen ja kutsumme valitut haastatteluun. Haastattelut pidetään toimistollamme ja jos tulet valituksi, työt alkavat sovittuna ajankohtana palkallisella koulutuksella. Joten ei muuta kuin hakemusta tulemaan! Meille pääsee töihin myös tarvittaessa nopealla aikataululla!
6MITÄ TE MYYTTE JA MIKSI MINÄ HAKISIN TÖIHIN PRIMELLE?
Me myymme sähkösopimuksia ja sovimme asiakkaillemme myyntikäyntejä! Ja miksi sinä tulisit: Työ meillä on helppoa ja palkitsevaa, koska et varsinaisesti myy mitään vaan vaihdat asiakkaan nykyisen sähkösopimuksen parempaan tai sovit maksuttoman tapaamisen asiakkaallemme.
 

TÄMÄ ON PRIME SALES

center

TÄRKEIMMÄT ASIAT TYÖSSÄ

111

PALKKA JA EDUT

Palkkamallimme on selkeä ja reilu. Maksamme projektista riippuen vähintään 1300-2000€/kk ja lisäksi provisiota. Tulospalkkamallimme mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot (realistisesti jopa 5000 €/kk) eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat! Hyvän palkan lisäksi kannustimena on etuseteleitä, ulkomaanmatkoja ja muita kivoja bonuksia!
kakkonen

TYÖTEHTÄVÄT

Meillä on useita mielenkiintoisia projekteja niin kuluttaja- kuin yritysmyynninkin puolella. Työ on myyntityötä, jossa kontaktoidaan asiakkaita puhelimitse, kartoitetaan ja myydään kullekin asiakkaalle sopiva ratkaisu. Käytössäsi on automaattinen soittojärjestelmä ja laadukkaat asiakasrekisterit, joiden avulla myynti sujuu vaivattomasti!

kolmonen

VOITTAJAFIILIS

Upeat toimitilat, maistuva aamiainen, virikkeellinen mutta samalla rentouttava työympäristö sekä mukavat työkaverit, joiden kanssa tehdä kauppaa. Olemme iso ja vakavarainen työnantaja, jolloin saat työllesi parhaimman tuen. Näistä asioista syntyy voittajafiilis!
nelonen

KOULUTUS

Jokainen työntekijä pääsee PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, jossa uudet myyjät koulitaan rautaisiksi ammattilaisiksi ja kokeneetkin myyjät saavat uusia ideoita omaan myyntiinsä! Työsuhde aloitetaan peruskoulutuksella ja taitoja syvennetään valmennushetkissä myös tämän jälkeen.

MIKSI JUURI MEILLE TÖIHIN?


Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka tietää mitä on voittajafiilis. Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista viidessä eri kaupungissa, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti.Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.
TÄYTÄ HAKEMUS