fbpx

PROMOTYÖNTEKIJÄ



center

Paikkakunta: Oulu

Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa etsimme joukkoomme kahta iloista ja reipasta promoottoria. Oletko se Sinä?



Työtehtäviisi kuuluu toimia yrityksemme edustajana messuilla, tapahtumissa ja yrityksen sisäisissä tilaisuuksissa. Messuilla ja tapahtumissa ykkösprioriteetti on yrityksemme näkyvyyden parantaminen ja avoimien työpaikkojen markkinointi uusille työnhakijoille. Yrityksen sisäisissä tapahtumissa pääset toimimaan tapahtumien järjestäjänä ja vastaamaan käytännön toimista.

Edellytämme Sinulta:
- Voittajafiilistä
- Iloista asennetta ja hymyä
- Ulospäinsuuntautuneisuutta

Tarjoamme Sinulle:
- Mielenkiintoiset työtehtävät toimialan johtavassa yrityksessä
- Mukavia lisätienestejä esim. opiskelujen oheen
- Joustavuutta työaikoihin

Työtä on tarjolla satunnaisesti 1-2 päivää kerrallaan. Maksamme työstä tuntipalkan (min. 10€/h) sekä mahdolliset matkakorvaukset.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen emilia.raiha@primesales.fi 6.12.2018 mennessä. Hae jo tänään, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä!

Primen menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.
 
TÄYTÄ HAKEMUS