MYYNTINEUVOTTELIJA

center

Paikkakunta: Seinäjoki, Tornio, Hämeenlinna

Voittajafiilis ja loistava työpaikka tarjolla!


Haemme myyntineuvottelijoita - kokemuksella tai ilman. Meillä sinun ei tarvitse lähteä soitellen sotaan. Opetamme kaikki alan niksit ja koulutamme työntekijämme rautaisiksi ammattilaisiksi.

Meillä tilipussi muodostuu pohjapalkasta (väh. 1300€/kk) ja provisiosta, eli mitä enemmän teet kauppaa, sen enemmän tienaat. Myyntineuvottelijoidemme keskipalkka on 2250 eur/kk, mutta jopa 5000 euron ylityksiä on nähty. Hyvän palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, ulkomaanmatkoilla ja muilla tulossidonnaisilla bonuksilla. Kun sinä pärjäät, mekin pärjäämme. Siitä tulee voittajafiilis!

Eikä siinä vielä kaikki. Mukavien työkavereiden ja siistien tilojen lisäksi tarjoamme sinulle maistuvan aamupalan ja virikkeellisen, mutta samalla rentouttavan työympäristön missä voit myös irrottaa ajatuksesi hetkeksi myyntityöstä.

Olemme valtakunnallinen myyntiorganisaatio. Huolehdimme työntekijöistämme, kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi.

FAKTAT

- Työaika maanantaista perjantaihin klo 9-17
- Palkkaus vähintään 1300-2000€/kk + tulospalkkiot (keskiarvopalkka 2250€/kk)
- Kaikille työntekijöille loistavat ison talon edut (liikuntavuorot, virikesetelit, lounassetelit jne..)

Me olemme Prime Sales. Kuka sinä olet?

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Katso miltä voittajafiilis näyttää:

Facebook
Instagram

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS