fbpx

KAUSITYÖNTEKIJÄcenter

Paikkakunta:Oulu, Kuopio, Seinäjoki, Tornio & Hämeenlinna

TIENAA RAHAT JO KEVÄÄLLÄ JA LOMAILE KOKO KESÄ!Etsimme ja palkkaamme heti vuoden alusta 5 uutta työntekijää MÄÄRÄAIKAISEEN työsuhteeseen tammi-toukokuun 2019 ajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu kontaktoida kuluttajia eri kanavissa ja tarjota heille halvempi sähkösopimus nykyisen kalliin sopimuksen tilalle. Ja itse asiassa et varsinaisesti myy mitään, vaan vaihdat asiakkaan sopimuksen vain halvempaan.
Emme edellytä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan koulutamme kaikki työntekijämme Prime STEPS™- valmennusohjelmalla. 6-portainen PrimeSTEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä!

Odotamme Sinulta:
- Tahtoa työskennellä kaupungin parhaassa tiimissä
- Ihmisten kanssa toimeen tulemista
- Sitoutumista työtehtäviin

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön etuineen (Aamiainen joka aamu ja virkistysiltoja)
- Parhaan palkkausmallin: Kiinteä kuukausipalkka väh. 1500 € sekä kuukausittain maksettavat bonukset
- Toimitilamme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa parhaalla paikalla
- Joustavat työajat (vähintään 30h/vko) (viikonloput ja illat aina vapaat!)

Tiimiemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS