fbpx

HUIPPUMYYJÄ

center

Paikkakunta: Oulu, Kuopio, Seinäjoki, Tornio, Hämeenlinna

Ei tyhjän lässyttäjille!


Suomen kovapalkkaisin puhelinmyyjä ei ole mikään tyhjän lässyttäjä. Ei. Hän tietää mistä kana pissii ja milloin. Kokemus on karaissut hänestä kauppaa tekevän työkoneen, joka todella ymmärtää tulossidonnaisen palkan vievän hänet ulkomaille, Mersu-kauppaan ja illalliselle Michelin tähdellä varustettuun ravintolaan useampana päivänä viikossa.

Tämä kovan linjan konkari nauttii kaikista työpaikan eduista ja ennen kaikkea siitä pelonsekaisesta kunnioituksesta, mitä hänen pelkkä kosketuksensa puhelimeen kanssatyöntekijöiden keskuudessa herättää.

Suomen kovapalkkaisin myyjä on yksinkertaisesti niin kova, että lukiessaan tämän hän ymmärtää, ettei kuvaus täysin kata hänen ylivertaisuuttaan.

Työtehtäviisi kuuluu siis sähkösopimusten myynti puhelimitse kotitalouksille. Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska kukapa ei haluaisi itselleen parempaa sähkösopimusta, kun ei tarvitse asian eteen tehdä mitään? Et siis varsinaisesti myy asiakkaille mitään, vaan vaihdat heidän sähkösopimuksena halvempaan. Perehdytämme kaikki työntekijämme 6-portaisella PrimeSTEPS™-valmennusohjelmalla, joka antaa Sinulle valmiudet toimia myynnin tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä!

Mukaan alan kovimpaan tiimiin


Olemme valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja haemme kokenutta tekijää alan kovimpaan tiimiin. Jos kuvaus osuu kohdallesi, hae meille ja tee itsestäsi Suomen kovapalkkaisin puhelinmyyjä. Meillä se onnistuu! Kun sinä pärjäät, mekin pärjäämme. Siitä tulee voittajafiilis.

Me olemme Prime Sales. Kuka sinä olet?

Tee elämäsi tili ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Katso miltä voittajafiilis näyttää:

Facebook
Instagram

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS