fbpx

ASIAKASPALVELIJA FORTUM-TIIMIINcenter

Paikkakunta: KUOPIO

Prime Sales laajentuu uuden toimeksiannnon myötä, joten tule nyt mukaan huikeaan kasvutarinaamme!Oletko aktiivinen ja oma-aloittainen ihminen, joka haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa heitä auttaen?
Jos vastaat kyllä, niin olet etsimämme henkilö!
Fortumin uudessa tiimissä työsi on monipuolista, koska käytössäsi on kaikki tuotteet Fortumin palveluvalikoimasta ja täten pääset tarjoamaan asiakkaalle aina parhaiten sopivan palvelun.
Työ sisältää asiakaspalvelua ja myyntityötä. Vastaat asiakasyhteydenpidosta pääosin puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaat ovat suurimmalta osin Fortumin olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joille päivität palvelut ja tuotteet ajan tasalle!


Odotamme Sinulta:
- Tahtoa työskennellä kaupungin parhaassa työpaikassa
- Ihmisten kanssa toimeen tulemista
- Aktiivista otetta työhön
- Myyntihenkistä asiakaspalveluotetta

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön etuineen (aamupala, lounasetu, bonukset)
- Pääset työskentelemään Suomen luotetuimman sähköyhtiön tuotteiden parissa
- Parhaan palkkausmallin: Pohjapalkka + provisio ja kannustavat bonukset (keskimääräinen kuukausiansio 2250€)
- PrimeSteps™-valmennukset työsi tueksi

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Antti Veteläiselle (040 701 3682) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS