fbpx

MYYNTINEUVOTTELIJA FORTUM-TIIMIINcenter

Paikkakunta: KUOPIO

Aloitimme keväällä uuden toimeksiannon ja olemme onnistuneet sen startissa, joten nyt tarvitsemme tiimiin lisää osaavia joukkuepelaajia!Haemme Fortumin myyntitiimiin energisiä myyntineuvottelijoita kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Myyntineuvottelijana tehtäväsi on myydä Fortumin energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille. Myyntiosaamisesi jatkuva kehittyminen ja hyvät tulokset ovat taatut jatkuvan koulutuksen ja valmennuksen kautta.
Työhön ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme vaadi aiempaa kokemusta. Lisäksi tukenasi on koulutettu ja valmentava esimiestiimi. Tärkeintä on hyvä asenne!


Odotamme Sinulta:
- Aktiivista otetta työskentelyyn iloisessa tiimissä
- Tervettä ahneutta ja kaupannälkää
- Halua oppia uusia asioita ja saada arvokasta oppia elämää varten

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön ja kaupungin parhaat työkaverit
- Saat Fortumin eli Suomen luotetuimman sähköyhtiön tuotteet käyttöösi
- Takuulla parhaimman palkkausmallin: Turvallinen pohjapalkka ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset (keskimääräinen palkka 2250€/kk)
- Kannustavat myyntikilpailut (palkintoina mm. ulkomaanmatkoja, lahjakortteja sekä elektroniikkaa)
- Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä, vaan kaupannälkäisenä!

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Antti Veteläiselle (040 701 3682) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS