fbpx

ASIAKASHANKKIJAcenter

Paikkakunta: Oulu, Kuopio, Seinäjoki, Tornio, Hämeenlinna

PALKKAAMME NYT 4 UUTTA TYÖKAVERIA MEIDÄN ASIAKASHANKINTATIIMIIN!Työ on helppoa ja palkitsevaa, koska kukapa ei haluaisi itselleen parempaa sähkösopimusta, kun ei tarvitse asian eteen tehdä mitään? Työtehtäviisi kuuluu kontaktoida kuluttajia eri kanavissa ja tarjota heille halvempi sähkösopimus nykyisen kalliin sopimuksen tilalle. Ja itse asiassa et varsinaisesti myy mitään, vaan vaihdat asiakkaan sopimuksen vain halvempaan.

Emme edellytä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan koulutamme kaikki työntekijämme Prime STEPS™- valmennusohjelmalla. 6-portainen PrimeSTEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä!

Odotamme Sinulta:
- Tahtoa työskennellä Sinulle sopivassa työympäristössä
- Ihmisten kanssa toimeen tulemista
- Halua saada työstäsi oikeanlainen palkka

Tarjoamme Sinulle:
- Loistavan työympäristön etuineen (Aamiainen joka aamu, lounasseteleitä ja virkistysiltoja)
- Parhaan palkkausmallin: Turvallinen takuupalkka(väh.1500-2000€/kk) ja lisäksi maksamme tuntuvat provisiot
- Toimistomme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa parhaalla paikalla
- Joustavat työajat (arkisin 9-17 (37,5h/vko) viikonloput ja illat aina vapaat!)

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta klikkaamalla tästä!

Lähetä työhakemus näppärästi tämän sivun lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan haluamasi kaupungin toimiston vetäjälle ja kysellä lisää työtehtävästä. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS