fbpx

AJANVARAAJA/BUUKKARI

center

Paikkakunta: Oulu

Voittajafiilis ja loistava työpaikka tarjolla!

Haemme kahta tehokasta AJANVARAAJAA/BUUKKARIA. Meillä sinun ei tarvitse lähteä soitellen sotaan. Opetamme kaikki alan niksit ja koulutamme työntekijämme rautaisiksi ammattilaisiksi.

Meillä tilipussi muodostuu 1500 € kiinteästä kuukausipalkasta sekä bonuksista. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla. Hyvän palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, ulkomaanmatkoilla ja muilla tulossidonnaisilla bonuksilla. Kun sinä pärjäät, mekin pärjäämme. Siitä tulee voittajafiilis!

Sinun tehtäväsi on buukata päämiehelle etätapaamisaikoja, joissa päämies pääsee esittelemään tuotetta tarkemmin. Arvostamme aiempaa näyttöä yritysmyynnistä ja buukkaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Olet sanavalmis ja oma-aloitteinen. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Saat yrityspäättäjät kiinnostumaan tuotteesta ja pystyt perustelemaan, miksi heidän kannattaisi käyttää aikaansa tutustuakseen tarkemmin tuotteeseen.

Eikä siinä vielä kaikki. Mukavien työkavereiden ja huippuprojektin lisäksi tarjoamme sinulle maistuvan aamupalan ja virikkeellisen, mutta samalla rentouttavan työympäristön missä voit myös irrottaa ajatuksesi hetkeksi myyntityöstä.

Olemme valtakunnallinen myyntiorganisaatio. Huolehdimme työntekijöistämme, kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi.

Katso miltä voittajafiilis näyttää:

Facebook
Instagram

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa sekä Hämeenlinnassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,5 milj. €. Työllistämme 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

HAKEMUScenter
TÄYTÄ HAKEMUS